Šok priznanje zvezde filma „Mala mis Sanšajn"! Bivši ju je godinama zlostavljao, a ona je morala da ćuti: Još se oporavljam!

31.10.2022

18:26

0

Abigejl Breslin javno je istupila s detaljima emocionalnog i fizičkog zlostavljanja od strane nekadašnjeg partnera

Šok priznanje zvezde filma „Mala mis Sanšajn"! Bivši ju je godinama zlostavljao, a ona je morala da ćuti: Još se oporavljam!
Abigejl Breslin - Copyright Profimedia

Glumica Abigejl Breslin proslavila se još kao devojčica u filmu „Little Miss Sunshine". Malo je onih koji je otad ne obožavaju. Danas, ona ima 26 godina i izrasla je u divnu mladu damu. Još uvek je aktivna u svetu glume, ali život joj nimalo nije lak.

Naime, nema koga nije zatekla pošto je na svom Instagramu priznala da je od bivšeg dugo doživljavala razne uvrede, te emocionalno i fizičko zlostavljanje. Ispovest je ispratila nizom fotografija, detaljno objašnjavajući kako je uspela da se izvuče iz svega.

Abigejl Breslin, Profimedia
 

„Svaki dan me je tukao!"

- Bila sam u jako okrutnoj vezi, punoj zlostavljanja, skoro dve godine. Sve je na početku bilo divno, bila sam tako zaljubljena. Nažalost, moj zlostavljač je iskoristio moju naivnost i nevinost pa je ubrzo postao nasilan. Tukao me svakog dana, zaključavao u sobe i terao me da se pravim da je sve u redu. Danima sam skrivala povrede po telu - pisala je ona, pa nastavila:

- Koristila bih korektor i debeli sloj pudera da sakrijem modrice po telu i licu. Bojala sam ga se, ali najgore povrede su bile one psihološke. Vređao me je, uništio mi samopoštovanje. Osećala sam se kao da nisam vredna ljubavi, ružna i nevoljena. Mislila sam da zaslužujem da me se tuče i ugnjetava.

Iako je uspela ponovo da pronađe mir i sreću, dan-danas je muče „repovi" iz prošlosti. Njen verenik Ajra Kanjanski i te kako vodi računa o njoj, a ona tokom nekih noći svakako doživljava napade panike i budi se u potpunom bunilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ira Kunyansky (@richruski)

 

- Sada sam srećna, zdrava osoba, ali i dalje imam trenutke. Nekad sanjam neprijatne snove i budim se u panici. Još uvek se oporavljam od svojih trauma - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike