Veljko Ražnatović o vaspitanju naslednika: Sine budi seljak i tata je!

27.01.2023

15:42

1

Bokser ističe da ne želi da mu sin odrasta pod budnim okom javnosti

Veljko Ražnatović o vaspitanju naslednika: Sine budi seljak i tata je!
Veljko Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Iako je porodica Ražnatović i te kako popularna u Srbiji i piše se o svakom članu porodice, bokser Veljko Ražnatović ističe da bi voleo da njegov sin Željko odrasta daleko od očiju javnosti. Veljko često voli da boravi na imanju kod svoje supruge Bogdane u Titelu.

On je otkrio kako izgleda njegova svadodnevica kada su u pitanju poslovne i porodične obaveze, ali i kako će vaspitavati naslednika. Ražnatovići su poznati po tome što drže do običaja i tradicije, a Veljko ističe da će tome učiti i svoje naslednike.

- Smatram da nas sve u poslednjih 30 godina navodi da se stidimo svog porekla i da se stidimo da budemo patriote. Čim je neko Srbin, odmah je etiketiran da si kao neki seljak. Super, sine, budi onda seljak. Onda ti je i tata seljak, i deda i svi smo seljaci i to je to - kaže Veljko Ražnatović i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Veljko Ražnatović

- Prvo i osnovno je da mi sin bude Srbin. Da nauči srpsku istoriju, srpske običaje, ne evropsku nametnutu istoriju, nego srpsku. Da zna odakle potiče, da zna svoju porodičnu lozu, svoje stablo Ražnatovića, da zna pravu verziju svog dede, a ne ono što pročita na Vikipediji i naravno da bude dobar i čestit čovek i da bude pošten - rekao je Veljko.

S obzirom na to da je Veljko sportista, on kaže da bi voleo da ga njegov sin nasledi i da se bavi sportom. 

- Voleo bih da bude sportista. To je najlepše što možeš da budeš. Voleo bih što dalje da ga sklonim od javnog sveta, ne bih voleo da odrasta pored kamere. To je prokletstvo jedno, niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan. Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da mu to ne treba i mislim da će mu mnogo kvalitetniji život biti ako mu se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ga tu, sve bih radio u svojoj moći da ga sklonim - kaže Veljko.

Printscreen Blic tv
Veljko Ražnatović

 

Veljko kaže da bi voleo da ima petoro dece i da treba da se radi na natalitetu. Urbani život ga je umorio, te ističe da je u potpunosti posvećen porodici. 

- Imam ženu i decu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio tako su me umorile i veze sa devojakama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve greh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni - kaže Veljko, koji ističe da je imao sreće da je rano pronašao ženu svog života.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike