Ražnatović bez dlake na jeziku o imenu koje je izabrao za drugog sina i bračnom životu: Van kuće i ringa nemam šta da tražim!

25.11.2022

22:05

0

Miran život, daleko od reflektora - to mu, kaže, savršeno odgovara

Ražnatović bez dlake na jeziku o imenu koje je izabrao za drugog sina i bračnom životu: Van kuće i ringa nemam šta da tražim!
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Cece Ražnatović, istakao je u najnovijoj epizodi „Ceca show-a" da je momačkim danima odavno okrenuo leđa. Osim s porodicom, dosta svog vremena „troši" i u ringu, ali za njega to nije nikakvo odricanje. 

Ražnatović ceni da je sve to - samo deo njegove svakodnevice koju ni za šta, trenutno, ne bi menjao. 

- Celokupan moj život je posvećen boksu. Nije mi to odricanje, već neko vreme živim bez distrakcija koje sam vremenom i sam zamrzeo. Živim miran život i to mi odgovara. Ja sam oženjen čovek, imam dete, još jedno na putu, šta ja ima da tražim u gradu? - počeo je Veljko, a njegova poznata majka nije skrivala koliko je ponosna na njega. 

Kada je boks u pitanju, svaku njegovu pobedu doživljava izuzetno emotivno.

Šampion Srbije

- Za mene, kao majku, svaka njegova pobeda je veliki uspeh, ja to sve emotivno doživljavam. Stoprocentno verujem u njega, to će tako biti zauvek. Što se tiče njegove poslednje pobede, na proglašenju sam krenula da plačem. Biti šampion Srbije je ogromna stvar, znam koliko je ponosan na sebe - istakla je ona, dok Veljko i ne planira da se zaustavlja. 

- Sad osećam još veću odgovornost, da budem još uspešniji. Ima većih zalogaja, ali jako sam ponosan. Uvek sam se osećao da sam najbolji u državi, a ova nagrada je i dokaz toga - rekao je on u porodičnom šouu, pa ispričao kako se, sa druge strane, opredelio za ime Krstan zajedno sa svojom suprugom, koja trenutno nosi njihovog drugog sina. 

- Bogdana i ja nismo krili da planiramo drugo dete. To je bilo očekivano. Ime Krstan je izabrano zbog srpstva i pravoslavlja - naglasio je on, bez dlake na jeziku. 

Ceca i Bogdana Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, na trudnicu je usmerena sva pažnja poznate porodice. Kada su, kako je bilo prikazano u epizodi, Anastasija, Ceca i Bogdana otišle zajedno na Veljkov meč, bilo je jasno da su bokserova sestra i majka uvek tu za mlađu gospođu Ražnatović. 

- U svaku borbu idemo isključivo pozitivno. Nema razloga da se gleda ni levo, ni desno, već samo pravo da se suočimo sa protivnikom. Od samog starta, Veljko je postavio svoja pravila, a mi smo ih podržali, kao prava porodica... Sad ću da sedim pored ringa i da umirem i oživljavam - nasmejala je gledaoce Ceca, posebno majke koje su mogle da se positovete sa njom. 

Bogdana, Anastasija i Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Ceca show"
 

- Nemoj, molim te, ti da se osećaš napeto, ti si trudna, ja ću za tebe da budem napeta, ti se samo smej - dodala je pevačica, brinući o snaji u šouu koji se prikazuje na „Blic" televiziji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike