Posle Indi i Edita se oglasila o tuči sa sestrom: Ko dve pijanice smo! Možda se pobijemo valjano! (FOTO)

26.01.2023

20:54

0

Ona neće da govori loše o sestri iako su, očigledno, u lošem odnosu

Posle Indi i Edita se oglasila o tuči sa sestrom: Ko dve pijanice smo! Možda se pobijemo valjano! (FOTO)
Indi i Edita Aradinović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Snimak tuče sestara Aradinović koji je danas osvanuo u medijima sve je šokirao, iako je njihov klimav odnos već poznat javnosti.

Nakon što su se vukle i čupale po ulici, te Edita Indi bacila u više navrata telefon, dok je ova udara i gurala, ipak, bio je veliki šok o pravom stanju u njihovoj porodici. Kako ih je majka razdvajala, one su se posle nekoliko minuta tuče razišle, a zatim su se i oglasile o incidentu. Kako stvari stoje, obe tvrde da nema ničeg spornog u tome što se desilo, a svakako nisu mogle da poreknu da su i fizički nasrnule jedna na drugu.

Antonio Ahel/ATAImages
Indira Indi Aradinović

Posle Indi, koja nije bila mnogo rečita, oglasila se Edita večeras opširnijom porukom, pokušavajući čak da bude duhovita.

- Braćo i sestre, Drugari i drugarice! Dušmani vi pogotov! Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i nefunkcionišu. Smatrate da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću - napisala je pevačica, a zatim nastavila da objašnjava kao da je tuča sestara regularan odnos.

Instagram printscreen/editaaradinovic
Objava Edite Aradinović o tuči sa Indi

- Možda se do tad opet pobijemo, ali valjano. pošto smo ovde bile ko dve pijanice ispred supermarketa - napisala je uz emotikom koji plače od smeha.

- Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas bole patka. Uživkajte, volem vas - poručila je za kraj.

Podsetimo, Edita je ranije za 24sedam rekla da se sa sestrom pobije jednom mesečno, te da Indi neće da je odblokira na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike