Kako živi Stevan Piale? Komšije progovorile: Nekad je i svirao, sad toga više nema, dešava se da nam se i ne javi u prolazu!

29.11.2022

08:55

0

Za glumca kažu da je ostao dečak u duši, a njegovom trudnom izabranicom su tek oduševljeni

Kako živi Stevan Piale? Komšije progovorile: Nekad je i svirao, sad toga više nema, dešava se da nam se i ne javi u prolazu!
Stevan Piale - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Stevan Piale je, izgleda, baš očarao svoj komšiluk. Osim što ga znaju kao glumca iz serije „Igra sudbine", okolina za ovog mladića koji sa izabranicom Unom trenutno čeka svoje drugo dete, kaže da je veoma opušten i da živi poput pravog umetnika.

S vremena na vreme ume da bude i čudan, dešava se da se zamisli pa da im se ne javi na ulici, ali to mu uopšte ne uzimaju za zlo.

- Popularnost ga nije promenila, on je dečak u duši i pravi umetnik. Ranije je često znao da zasvira gitaru i to smo čuli kroz prozor njihovog stana, ali sada ima puno posla i retko ga viđamo. Stalno je u žurbi, dovoze i ga i odvoze na set. Bude ponekad i zamišljen pa i ne čuje kada mu se javimo, kao da je u svom svetu, a često sam ga leti viđao i kako sedi na trotoaru ili stepenicama ispred ulaza u zgradu. Šta znam, valjda se tako resetuje pred povratak u privatan život sa snimanja - ispričao je jedan od suseda za domaće medije, pošto su ga sreli u ulici u kojoj Stevan živi.

„Kod njega me to uvek oduševi!"

- Uvek je nasmejan i to je ono što me oduševi kod njega. Gledam tu seriju u kojoj je pa mu često dobacim neku opasku, na šta on odgovori doskočicom. Vidi se da je vispren mladi momak i pred njim je karijera. Supruga mu je isto fina, sada čekaju drugo dete i bogami njoj se baš poznaje stomak - nasmejala se jedna starija gospođa.

Stevan Piale, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

U obližnjoj prodavnici kažu da češće dolazi Una sa ćerkom nego Stevan.

- Ona je fina i duhovita. Stevan retko svrati. Jednom nam je rekao da snimaju šest dana po 12 sati, pa zamislite i to malo vremena što ima da provede u redu na kasi.

Na uglu dveju ulica u blizini Stevanovog doma se nalazi kafana, gde je glumac takođe jedan od omiljenih „likova".

- Oduševio nas je kada smo ga pitali šta će biti u seriji. On nije smeo ali nam rekao jednu sitnicu, koja nije ni bila važnija, ali smo se mi pravili važni pred suprugama - objasnili su za medije tamo.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike