Karolina Gočeva otkrila zašto je nestala iz Srbije i da li ju je neko sabotirao: Verovatno nisam bila dovoljno komercijalna (VIDEO)

26.01.2023

12:05

1

Pevačica je priznala da planira povratak na ovdašnje tržište te da na tome vredno radi

Karolina Gočeva otkrila zašto je nestala iz Srbije i da li ju je neko sabotirao: Verovatno nisam bila dovoljno komercijalna (VIDEO)
Karolina Gočeva - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Makedonska zvezda Karolina Gočeva protekle večeri bila je jedna od brojnih poznatih ličnosti koji su prošetali crnim tepihom na "Music Awards Ceremony 2023". 

S obzirom na to da je dugi niz godina nije bilo u domaćoj javnosti, mnogi su se uželeli njenih pesama, a ona je medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, otkrila šta je radila sve ovo vreme, da li ju je možda neko u Srbiji sabotirao, ali i kakva je situacija u njenom privatnom životu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Karolina Gočeva

- Da, to je tačno, nisam bila u vašim medijima, ali to je zato što sam poslednjih osam, deset godina radila albume na makedonskom. Imala sam drugačije projekte, malo sam odmarala od pop muzike - kaže Karolina i otkriva na čemu je to radila:

- Imala sam dva etno-džez projekta i pre nekih mesec dana sam ponovo objavila jedan, baš sa džez muzičarima. Ali spremam pop album koji će biti i na makedonskom i na srpskom, pa verujem da će me biti više. 

Karolina ističe da nije nestala odjednom, ali da se situacija tako namestila.

- Ne znam da li je bilo odjednom, imala sam ja ovde jedan koncert, ali verovatno to nije bilo komercijalno. Za razliku od Makedonije, tamo je to bolje prošlo, imali smo baš dosta koncerata - rekla je ona, te otkrila da li ju je neko sabotirao u Srbiji:

24sedam/Katarina Mihajlović
Karolina Gočeva

- Ne, ne da sam ja nešto čula. Više sam radila na domaćem tržištu, ja živim u Makedoniji, tamo je moja baza, ali lepo je ovde doći - kaže Karolina kroz smeh. 

Ona se na kraju osvrnula i na njen privatan život.

- Udata sam žena, u srećnom i stabilnom braku, ne znam šta bih vam više rekla - zaključila je pevačica sa osmehom.

O čemu je još pričala pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike