Marina Visković ne može da obuzda silikone u Dubaiju: Pevačicine nove fotke su prava poslastica za muške oči! (FOTO)

26.01.2023

11:18

0

Mnogi komentarišu kako nikada bolje nije izgledala

Marina Visković ne može da obuzda silikone u Dubaiju: Pevačicine nove fotke su prava poslastica za muške oči! (FOTO)
Marina Visković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Marina Visković trenutno je na odmoru u Dubaiju, a njene nove fotografije idu u prilog činjenici da godinama vaši za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni

Naime, folkerka se pohvalila novom fotkom na Instagramu i tom prilikom izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Ona je ispred luksuznog hotela "Atlantis The Palm" pozirala u jednodelnom bikiniju sa prorezima, koji je istakao njeno istrenirano i preplanulo telo.

Ispod ove objave nizali su se oduševljeni komentari, a mnogi su komentarisali kako pevačica nikada bolje nije izgledala.

- "Wow", "Kidaš", "Nestvarna si" bili su samo neki od njih.

Pevačica je uz fotografije objavila i provokativan video, te se prvo snimala spreda, gde su u prvom planu bile njene bujne silikonske grudi i ravan stomak, a potom je iznenadila i kadrom zadnjeg dela tela.

 

 

Podsetimo, kako je proteklih dana Onlifens tema aktuelna u javnosti među poznatima, Marina je otkrila da li bi se i ona drznula da otvori nalog na ovoj kontroverznoj mreži kako bi zaradila više novca.

- Nemojte mene. Način na koji se to koristi, meni nije inspirativno. Posedujem mnogo više kvaliteta od toga - rekla je ona, iako, ne sumnjamo da bi ukoliko pevačica eventualno promeni stav na ovu temu, bilo mnogo zadovoljnih pripadnika jačeg pola.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike