Marina Visković potpuno obnažena! Pevačica najavila spot za novu pesmu, muškarci poludeli zbog poze u kojoj se slikala (FOTO)

13.10.2022

07:35

0

Na pevačicinom telu se ocrtao svaki mišić

Marina Visković potpuno obnažena! Pevačica najavila spot za novu pesmu, muškarci poludeli zbog poze u kojoj se slikala (FOTO)
srbi_za_srbe_14062022_0096 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Marina Visković neretko voli da zagolica maštu svojim pratiocima provokativnim fotografijama. Ona je neko ko gotovo ne izlazi iz teretane, sva je zategnuta i ima pločice na stomaku, a sada je sve to rešila i da pokaže.

Naime, Viskovićeva se osmelila, te je za potrebe novog spota pozirala gotovo naga na konju, a zbog ove njene poze, muškarci su poludeli. Na sebi je imala brus sa cirkonima koji je više otkrio nego pokrio, dok fanovi komentarišu da veš uopšte nije ni obukla. 

 

 

Osim fotografije, opis je još intrigantniji, a mnogi su shvatili da je ovo najava stihova nove pesme. 

- Koja tebe se otarasi u životu sve joj krene, ja ko luda opet vraćam se gde sam htela seći vene. Tu nema sreće ni iz treće, a kamoli drugi put - glasi njena objava. 

Njeni obožavatelji su joj delili komplimente na račun izgleda, dok su drugi isticali da sa nestrpljenjem čekaju novi spot. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike