Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela kolabirala usred velike revije: Otkriven razlog zašto!

20.07.2022

20:32

0

Šou je, inače, bio organizovan u Sirakuzi, a Devina poznata majka je imala posebno mesto - u prvom redu

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela kolabirala usred velike revije: Otkriven razlog zašto!
profimedia-0706738535 - Copyright Profimedia

Deva Kasel, koja će i zvanično postati punoletna sredinom septembra ove godine, već je izuzetno jako ime među mladim modelima. Naslednica Monike Beluči i Vensana Kasela je tako nedavno bila u prilici „da šeta" na „D&G" iventu u Sirakuzi - ali i podigne ogromnu prašinu onesvestivši se iza kulisa.

Strani mediji i dalje bruje o tome kako su je, pošto su videli da nešto nije u redu, zaposleni na reviji „Alta moda" i „glava" italijanskog „Voga" Frančeska Ragaci ispratili iza piste, gde je zatim izgubila svest zbog prevelike vrućine.

Majka Monika joj je, inače, sedela u prvom redu i iz tog razloga - ne bi li joj pritekla u pomoć, znajući da njena naslednica ima problema sa pritiskom, objašnjava „Italy-24". Prema „Fanpage.it", inače, Deva navodno boluje od izvesne bolesti usled koje joj pada pritisak ukoliko je dugo izložena velikim vrućinama. Najpre je nekoliko puta bila „proklizala", a onda i pala pošto su je ispratili u prostorije iza piste.

Sada se, prema daljim napisima, već mnogo bolje oseća.

Deva, podsetimo, važi za jednu od najpopularnijih manekenki, Neodoljivo liči na Moniku, koja je u svoje vreme bila postala simbol kuće „Dolce & Gabbana". Tek kasnije je uplivala i u glumačke vode.

Monika Beluči Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike