Pričalo se da je bila sa Bregom, a onda se udala za milionera: Maja Sabljić je teško podnela gubitak muža, a danas izgleda ovako! (FOTO)

25.01.2023

23:31

2

Snagu da nastavi dalje pronašla je u sestrinoj deci koju gleda kao svoju

Pričalo se da je bila sa Bregom, a onda se udala za milionera: Maja Sabljić je teško podnela gubitak muža, a danas izgleda ovako! (FOTO)
Maja Sabljić - Copyright Printscreen/YouTube/Delta video

Legendarna jugoslovenska glumica Maja Sabljić pre oko 20 godina, na žalost publike širom Balkana, nestala je sa filmskog platna.

Maja je studirala u klasi sa Sonjom Savić, Zoranom Cvijanovićem, Oliverom Ježinom i još mnogim drugim uspešnim glumcima. Nakon završenog Fakulteta dramskih umetnosti, popularnost je stekla u filmovima „Pazi šta radiš“, „Žikina dinastija“, „Bolji život“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Lavirint" i mnogim drugim.

Svojim fizičkim izgledom plenila je gde god da se pojavi, a širok osmeh, krupne oči i duga crna kosa bili su njen zaštitni znak, što je zadržala sve do danas.

Gubitak supruga je teško podnela

U jeku svoje popularnosti sudbonosno „da“ izgovorila je producentu i biznismenu Đorđu Zečeviću. On je bio vlasnik jedne producentske kuće, a tokom devedesetih je bio i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije. Njegovo bogatstvo dodatno je povećano kolekcijom umetnina sa prostora bivše Jugoslavije.

Đorđe je braku sa Majom ostao do svoje smrti 2012. godine, a veći deo braka su proveli u Los Anđelesu.

Kada je 2019. godine odjeknula vest da je sada već pokojna glumica Neda Arnerić pokušala da se ubije, oglasila se Maja ističući da je kao udovica razume. Tada su joj navirale crne misli, a život joj je izgubio smisao, kako je sama isticala.

ATA Images
Maja Sabljić

Sestrina deca su joj bila izvor snage

Naime, Maja je posle muževe smrti ostala sama, jer nisu imali decu, a glumica tvrdi da su parovi koji nemaju naslednike, zapravo mnogo bliži, jer su okrenuti samo jedno drugom. Maja je nakon muževe smrti ostala potpuno sama, a usamljenost je teško podnosila.

S obzirom da nema svoju, Maja se o sestrinoj deci brine kao da su njena. Oni su joj dali snagu da prevaziđe gubitak voljene osobe. Glumica priznaje da se ni jedanaest godina nakom muževe smrti nije navikla da živi bez njega.

Bila je u ljubavi sa Goranom Bregovićem?

Svojevremeno se mnogo spekulisalo i o njenom odnosu sa Goranom Bregovićem. Naime, njih dvoje su se upoznali 1979. godine na snimanju filma „Lične stvari“, kada ju je, prema njenim rečima, ostavio bez daha. U to vreme imala je 19 godina, a muzičar deset više. Maja je stanovala u Novom Sadu, a u blizini njene zgrade je Brega često viđen, pričali su upućeni izvori.

Nakon filma „Lavirint“ 2002. godine, Maja je saopštila da više neće snimati, a danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles. Pre tri godine je dobila priznanje za "Najuspešnju ženu 21. veka", a njen izgled nakon toliko godina iznenadio je sve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike