Neću da sedim kod kuće besposlena! Ivana Dudić oprobala se kao frizerka: Čovek mora da se snalazi! (FOTO)

19.01.2021

11:54 >> 13:05

0

Osvojila je publiku u Crvenom mesecu i Jugoslovenki, pa u vreme korone rešila da zasuče rukave i pokaže se u drastično drugačijem poslu

Neću da sedim kod kuće besposlena! Ivana Dudić oprobala se kao frizerka: Čovek mora da se snalazi! (FOTO)
Copyright Ivana Dudić ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Dudić rešila je da „ne sedi kod kuće besposlena”, pa je tako pred kamerama „Premijere” pokazala kako se snalazi kao frizerka, u doba korone. Glumica je, inače, poslednjih godinu dana svakako jedna od najangažovanijih, ali kako ističe – nikad se ne zna i valja biti spreman.

– Čovek mora da se snalazi, neću da sedim kod kuće besposlena! Šalim se, zvezde kažu da ću ove godine raditi, pa reko’ da ne sedim besposlena kod kuće! Znate kako, sada je korona, vreme korone, saloni hvala Bogu rade, pa sam ja htela da se malo oprobam u različitim profesijama – našalila se Ivana, pa zatim porazgovarala o svojim glumačkim uspesima.

Ivana Dudić Printscreen ,,Premijera”

Kako je briljirala u „Crvenom mesecu” i „Jugoslovenki”, ostvarenjima čije su radnje smeštene u neka prošla vremena, Ivana ih je uporedila sa sadašnjim, pa rekla:

– Potpuno je drugačije sve, jedna stvar je ista, to je ljubav. Kada voliš nekog, voliš ga i tada i sada, mislim da nije bitno vreme. Mislim samo da su se lepše udvarali muškarci tada i da je to bilo mnogo intenzivinije i mnogo važnije. Danas je nažalost sve, pa i to onako usputno… Mogla bih, realno, kada bi me bacili u neku 1918, mogla bih da se snađem.

Dudićeva je mlada postigla neverovatan uspeh, ali ni nju nisu zaobišli zluradi komentari i tračevi. I sama je, čak, čula da se o njoj priča kako je umišljena, arogantna, sujetna, ali ona tome uopšte ne daje na značaju.

– Nikad mi niko u lice nije rekao. Verovatno svi ti, da veruju u to što pričaju, verovatno bi mi rekli u lice, ali pošto nemaju zaleđinu i konkretne dokaze pričaju iza leđa i to je okej, legitimna stvar.

Pročitaje još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike