Ivana Dudić otvoreno o ljubavnom životu: Čekam da mi muškarci prvi priđu, a s bivšima volim da ostanem u fer odnosima

17.01.2021

08:15 >> 10:23

0

Autor: B. D.

Glumica je za 24sedam ispričala koliko se razlikuje od onoga što prezentuje u serijama, zašto još nema dečka, ali i sve o poznanstvu sa Džejem Ramadanovsk

Ivana Dudić otvoreno o ljubavnom životu: Čekam da mi muškarci prvi priđu, a s bivšima volim da ostanem u fer odnosima
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Ivana Dudić pobrala je sve simpatije milionskog auditorijuma igrajući u serijama „Senke nad Balkanom”, „Crveni mesec ”, „Jugoslovenka” i mnogim drugim projektima. U susret novim planovima, ali i njenoj želji da se u ovoj godini nađe u trećem nastavku „Senki” Dragana Bjelogrlića, otkrila je da uskoro počinje pripreme za jedan novi, dosad neviđeni, projekat za Javni servis. Takođe, kako njen šarm i lepota nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, u intervjuu za 24sedam ispričala je i kako se provela na nedavnom zimovanju i da li je tamo pronašla partnera, koga gotovo cela nacija jedva čeka da upozna. Upravo zbog stalnih pitanja “zašto je još sama”, Ivana je odgovorila i na neka škakljiva pitanja o svom ljubavnom životu, bivšim momcima, a zatim smo se dotakli i estrade. Pošto je jedna od retkih glumica iz te branše koja je bila na sahrani Džeja Ramadanovskog, saznali smo kako je izgledalo njeno poznantsvo sa pevačem, ali i njegovom ćerkom Marijom.

– U poslednjih mesec dana odmaram, uzela sam malo vremena za sebe. Super se poklopilo da imam dva, tri meseca pauze od projekata. Nisam je imala sigurno dve do tri godine, ali super mi je bilo, uživala sam dok sam radila. Verovatno i sada da radim ne bih se bunila, ali ovo mi je dobro došlo. Spremamo novi projekat za Javni servis, ali o tome ne mogu da pričam. Ono što mogu da kažem, jeste da ako se sve realizuje i bude kako treba, što, naravno, zavisi od korone – biće nešto fenomenalno. Nešto što dosad nije rađeno tog tipa kod nas.

Da li ćete se naći i u trećoj sezoni serije „Senke nad Balkanom”?

– Još uvek nemam informacije o tome, ali priča se da će se raditi nastavak. Iskreno, volela bih da radim to. Prihvatiću angažman zato što taj lik koji sam ja igrala u „Senkama nad Balkanom”, može samo na dobro da se razvija, da bude primamljiva priča.

Youtube printscreen/ Senke nad Balkanom

Koliko se Ivana Dudić razlikuje na snimanju seta od onoga kakva je u privatnom životu?

– Glumac uvek mora da nađe delić sebe koji će da „ubaci” u sve svoje likove. Ne mogu da kažem da sve eksplicitne scene koje imam u serijama i filmovima, praktikujem i u privatnom životu. To ne, ali svakako moram da ubacim mali delić sebe, da bi to bilo prirodnije i prijemčivije za publiku. Ivana privatno je najnormalnija osoba, kao i svako od nas. Nemam ja nikakve prohteve i zahteve, osim onih koji imamo svi mi, kao normalni ljudi. Volim da budem sa svojom porodicom, familijom, da provodim vreme sa prijateljima, u prirodi, da čitam, da se igram sa bratanicom. Umem da budem i prznica, sve po potrebi i u zavisnosti od situacije.

Jedni ste od retkih iz sveta glume koji ste prisustvovali sahrani Džeja Ramadanovskog. Koliko ste ga dobro poznavali?

Pročitajte još:

– Poštujem ono što je Džej radio i da nije njegovih pesama i onoga što je on radio, ne bi bilo ni one prave iskonske kafane. Naravno, bez njega i bez Tome Zdravkovića. Svedok sam njegovog rada. Što se tiče poznanstva, moj kolega Stefan Radonjić nas je upoznao, sretali smo se na nekim slavljima i uvek je bila odlična atmosfera. Džej je pored svog pevanja i svoje duše koju unosi u sve to, bio neviđeni šoumen. Kad on uđe u prostoriju, sva svetla se okrenu ka njemu, on uvek privlači pažnju. Nisam se družila sa njim, ali zbog Stefana sam prisustvovala brojnim situacijama gde je on bio.  On je čovek koji je pokazivao šta znači život. Između ostalog, radila sam sa njegovom mlađom ćerkom Marijom. Ona je šminkerka, radile smo zajedno jedan projekat. Prosto sam osećala potrebu da dođem na sahranu i izrazim poštovanje prema onome ko je Džej.

ATAImages/ Antonio Ahel

Da li volite da slušate narodnjake i koga od pevača cenite?

– Generalno slušam sve, u zavisnosti od toga gde se nalazim. Ako sam u kafani, slušam narodnjake, ako sam u klubu, slušam stranu muziku, zavisi kako se probudim i kakav mi je dan. Ja sam imala priliku da upoznam Zoricu Brunclik i zaista poštujem njen rad. Ona, osim toga što ima glas, fenomenalna je žena, draga mi je i veliki je car. Od domaćih pevača slušam Džeja i Anu Bekutu. Ne bežim od narodnjaka.

Nedostaju li vam izlasci? Uz koju pesmu vam je merak da se proveselite?

– Ne fale mi izlasci, jer nisam lik koji izlazi. Baš dugo nisam otišla u kafanu. Volim da se sa društvom okupim kod kuće. Volim da odemo u vinariju, bar gde okupim sebi drage ljude. Meni je sve ovo u redu što radi do osam časova (smeh). Kad dođem kući, legnem, odmorim se. Više sam kućni tip, ali volim da poludim uz neku pesmu. Ima nekoliko pesama koje naručujem u kafani, a to je od Ane Bekute „Treba vremena”, od Usnije „Živote moj”, „Svirajte noćas samo za nju”, imam i nekoliko od Zorice. Nađe se tako neka pesma zbog koje poludim i onda odem kući.

Prethodnih dana ste zimovali na Kopaoniku. Da li je bilo momaka koji su vam prilazili, s obzirom na to da ste slobodni?

– Od sada je zima moje omiljeno godišnje doba. Stavim kapu, naočare, kapuljaču, rukavice, sva se umotam, stavim bandanu preko usta. Cela sam zamaskirana, ja verujem da me ni majka ne bi prepoznala. Šalu na stranu, otišla sam inkognito, da se odmorim, da razbistrim misli, da pobegnem iz Beograda. Nisam išla sa ciljem da mi neko priđe. Kad neko hoće da priđe, on bi mi prišao i da sam na 11 spratu nekog solitera.

Koji je vaš tip muškarca i šta od njega očekujete?

– Nemam svoj tip muškarca, kod mene je to čudnovato. Naravno, mora da klikne. Kakve kvalitete mora da ima? Uh, pa muškarac mora sa mnom da bude strpljiv. Posao koji mi umetnici radimo nosi gomilu promena, raspoloženja, iz velike tuge, u sreću, to naprosto mora da se razume. Jedino što kod muškarca tražim jeste strpljenje i razumevanje.

Da li ste od onih devojaka koje se prve udvaraju ili ipak volite da vam muškarci prilaze prvi?

– Ja čekam, tako sam vaspitana. Nas su roditelji vaspitali tako da moj brat treba da priđe, a ja sam ta kojoj prilaze. Sada vidim da devojke sve češće bacaju udice da bi muškarci prišli, ali to je meni iznuđeno. Muškarac ako ima hrabrosti, on će prići, na ovaj ili na onaj način.

Da li vam prijatelji i porodica stvaraju pritisak zbog toga što nemate partnera?

– Moj tata je u fazi da mi to svaki dan govori. To je zabavno, ja to gledam tako da ne bih poludela. Generalno nemam pritisak od prijatelja, ali ni od majke. Ljubav je nešto što će doći, ona se ne traži, ljubav se ne juri, ljubav se prosto dogodi. Ja volim da kažem „Kako seješ, tako i žanješ”, a očigledno nisam dovoljno „sejala”, nisam bila dovoljno otvorena prema nekome da bi taj neko mogao da mi priđe. Sigurna sam da kada dođe vreme za to, da će to i da se desi. Taj pritisak me ne opterećuje.

Da li priželjkujete da se ostvarite uskoro u ulozi majke?

– Kao i svaka žena ja to priželjkujem, kada se desi, desiće se. Sada ne mogu tačno da vam kažem, ali to se ne planira. Da ja imam dugu vezu, brak, pa se to planira… Ako se desi ljubav, desiće se i to. Sve je to normalno.

Ivana Dudić Promo/Jelena Simonović

Zbog čega ste ostavljali bivše partnere i u kakvim ste odnosima s njima ostajali posle raskida?

– Volim da ostanem u fer i korektnom odnosu sa svim svojim bivšim momcima, ali ne zato da bih ja njima nešto natrljala na nos, nego zato što ne bih volela da oni okreću glavu od mene. U principu, ne volim da prelazi na drugu stranu ulice. Volim da mogu nekome da kažem: „Ćao, kako si?”, pa makar to bilo i iz kurtoazije, nego da imam neprijatelje. Nemam odgovor na ovo da li sam ja ostavljala ili oni mene. Nije pitanje ko će svirati kraj. Kad je kraj – kraj je.

Na koji način pokušavate da zaintrigirate pratioce na Instagramu?

– Nemam baš provokativne fotografije. Fotografije kačim u zavisnosti od toga kako se osećam… Ako želim da pokažem više svog tela… Desi mi se da ne okačim nešto po nedelju, dve dana. Imam svoje dane, minute, ali onda kad okačim, onda sam okačila (smeh).

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike