Ispovest Lidije Vukićević o gubitku roditelja, odnosu sa sinovima i suzama: Odem u potkrovlje i plačem da me ne vide

18.12.2022

17:21

0

Glumica je otvorila dušu, te ispričala stvari iz svog života koje javnost nije znala

Ispovest Lidije Vukićević o gubitku roditelja, odnosu sa sinovima i suzama: Odem u potkrovlje i plačem da me ne vide
Lidija Vukićević - Copyright Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Lidija Vukićević oduvek intrigira domaću javnost, a svojim izgledom ostavlja bez daha jer je jedna od onih žena koje se ne menjaju godinama.

No, kao i svi, tako i Lidija ima teške momente, na koje se sada osvrnula.

Kako ističe, gubitak roditelja joj je teško pao, ali u sinovima uvek nađe snagu za svaki težak trenutak.

Instagram printscreen/ lidijavukicevic
Lidija Vukićević

- Gubitkom roditelja ja sam izgubila zaista iskrene, apsolutno krajnje iskrene sagovornike na bilo koju temu. Pokušavala sam da ih nađem u drugim osobama, ali je to sve veoma teško. Na svu sreću imam sinove koji razmišljaju svojom glavom i koji imaju svoje postulate u životu koji su oprečni mojima, što je normalno s obzirom na to da su muška deca. Niti sam ih vaspitavala da mislimo isto i da moramo da se slažemo jer sam uvek razmišljala ovako - majka koja želi da joj sin bude srećan u životu, ne sme da napravi maminu decu. Nijedna žena, evo ja prva, ne volim da imam maminog sina pored sebe, a bilo ih je uuuhu hu hu, kako da ne - kroz smeh je rekla Lidija i nastavila:

- Ja sam se zarekla da neće biti mamina deca, tako da oni to apsolutno nisu. Naravno, to nije otišlo u krajnost, ali prosto imamo i sukob mišljenja i često oni iz te njihove perspektive znaju da mi kažu: "Čekaj, moraš malo da prikočiš, ne možeš toliko da se daješ, ti si problem, nije problem neko drugi..." i meni to mnogo znači.

Jutjub/Suzanin izbor
Lidija Vukićević

Lidija je otkrila i kako je sinovi zovu.

- Kevo nikako, ružno je, jer majka je ipak majka. Zovu me, imaju različite, mama uglavnom, ali imaju: "Pazi omladinku, vidi je" ili tako nešto, Likice. E šta ne podnose, moj stariji sin ne podnosi da uđe u kuću i da ja ležim, on to smatra katastrofom, i ja sam sad počela, napravila sam kao fanfare i kako on ulazi, evo ga crveni tepih... On to voli, pompezan doček i ja to ispoštujem, dok mlađi sin, njemu je sasvim nebitno, ali Andreju je važno i ja poštujem te neke njihove važnosti.

Glumica je otkrila da pred decom nikada nije želela da plače.

- Nisam. Ja jesam veliki emotivac i jesam empatična, ali sam negde naučila, s obzirom na to da sam sa decom od neke njihove, jedan je imao četiri godine, drugi je imao sedam kad sam se razvela, da sam morala da budem i mama i tata i da sam morala da budem snaga i kada nisam mogla da budem snaga zato što pogotovo muškoj deci treba neko da kaže: "Ne, ne, nije to ništa". Ja mogu da odem u potkrovlje pa da plačem ali da me oni ne vide, ne zato što ja krijem svoju emociju, naprotiv, uvek su imali moje emocije na dlanu nego zato što to nije bilo dobro za njihov razvoj kao dečaka malih koji se hvataju za mamu jer je mama sigurnost - rekla je ona u emisiji "Balkanskom ulicom".

Instagram printscreen/vukiceviclidija
Lidija Vukićević

Glumica je takođe pričala i o najlepšim periodima u životu, te priznala da je to bilo doba kada je išla na fakultet.

- Najlepši period mi je bio fakultet zato što sam bila najbezbrižnija jer nisam imala decu. Onog trenutka kad sam dobila decu ima najlepšeg perioda ali nema bezbrižnosti posle, taman da su u zlatu, sve majke znaju, onog trenutka kada dobijete decu bezbrižnost prestaje i vi nikada niste mirni, zato mi je fakultet bio najlepši period - rekla je Lidija Vukićević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike