Emina Jahović se dva puta udavala, a na prvom venčanju je nosila mušku frizuru: Tada je imala 17 godina, a brak je trajao šest meseci

23.01.2023

22:09

0

Taj muškarac je bio njena prva mladalačka ljubav

Emina Jahović se dva puta udavala, a na prvom venčanju je nosila mušku frizuru: Tada je imala 17 godina, a brak je trajao šest meseci
Emina Jahović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Emina Jahović je stavila tačku na brak sa turskim pevačem Mustafom Sandalom, sa kojim je dobila dva sina - Jamana i Javuza. Ono što malo ko zna jeste da je pevačici ovo bio drugi brak, a u prvi je uplovila sa nepunih 18 godina.

O ovom braku, koji je trajao svega šest meseci, pevačica nije rado govorila, te je tako ostao pod velom tajni. 

Naime, Emina je bila udata za izvesnog Aladina Đulovića, sugrađanina iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se šuškalo, tada pobegla od kuće. On je bio njena velika mladalačka ljubav.

ATAImages/ Antonio Ahel
Emina Jahović

Pisalo se da je pevačica tada imala mušku frizuru, te je ona tako postaknuta raznim napisima rešila da objasni o čemu se radi.

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je tada Emina.

Inače, Aladin je sada privatni biznismen, a posle Emine je upoznao drugu ženu sa kojom je osnovao porodicu. Ni Aladin ni Emina nisu o svojoj svadbi, a ni bračnom životu mnogo pričali, a jednom prilikom je otac pevačicinog bivšeg, Rustem Đulović rekao da je njihova ljubav bila velika. 

ATAImages/ A.A.
Emina Jahović

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike