Posle Slobe Radanovića, i Cakana oplela po Jovani Jeremić: Žalosno je šta pričaju takozvani Beograđani!

23.01.2023

12:07

4

Pored njih, oglasile su se i druge javne ličnosti kojima se voditeljkina izjava nije dopala

Posle Slobe Radanovića, i Cakana oplela po Jovani Jeremić: Žalosno je šta pričaju takozvani Beograđani!
Dragica Radosavljević Cakana, Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti kritika zbog svoje izjave o određenim ljudima sa Kosova i Metohije.

Zbog onoga što je rekla sada je trn u oku mnogima, a javne ličnosti nisu želele da prećute njenu izjavu. Zato se sada oglasila i Dragica Radosavljević Cakana, koja je, kao što je poznato, poreklom sa Kosova.

- Verujte nemam komentar na priču takozvanih Beograđana. Beograđana je sve manje, a oni koji su pravi nikada tako ne bi ni komentarisali, surovo i sirovo. Nepošteno je prema ljudima koji su branili Srbiju, koji su bili na Košarama i ostalim delovima Kosova i Metohije. Zapravo, žalosno je - rekla je pevačica za Srbiju Danas.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragica Radosavljević Cakana

Pored nje, glumica Milica Tomašević se takođe oglasila na svom nalogu na Instagramu.

- Jovana Jeremić, postoji jedan roman, zove se "Idiot", i postojao je jedan čovek koji se zvao Fjodor Mihajlović Dostojevski. E taj veliki čovek je u tom romanu napisao jednu veliku istinu koja glasi: " Kad Bog hoće nekoga da kazni, on mu najpre razum oduzme". Žao mi je što nikada nećeš moći da shvatiš suštinu napisanog, a kada je već tako, neka te bar sreća prati kad razuma nemaš, tebi ni od Boga pomoći nema - poručila je Milica.

Miličina sestra Anđelka nije skrivala gađenje zbog onoga što je Jovana izjavila, kao ni pevač Sloba Radanović, koji je prvi podigao glas protiv nje.

Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić, Sloba Radanović

Podsetimo, Jovana je pokušala da se opravda zbog svoje izjave, rekavši da nije dobro shvaćena.

- Apsolutno sam rekla, moja izjava je isključivo vezana za folirante i licemere koji su prodali svoju zemlju na Kosovu za ogromne pare. Došli su na Vračar, gde mešajući espreso i budeći se u 12 popodne, pozivaju na rat, napadaju oni koji se istinski bore za ovu zemlju i za Srbe na Kosovu i Metohiji. Oni su prvi pobegli za veliku lovu. Oni su prvi koji su izdali Kosovo. Jedini pravi heroji jesu ljudi koji su ostali tamo, koji brane svoju teritoriju, E to su heroji. A ne ovi koji su pobegli, uzeli lovu i sada se nalaze na vrlo uticajnim mestima u društvu. Oni su ekstremno ambiciozni i smatraju da im pripadaju direktorske fotelje u Beogradu, na fakultetima, da imaju privilegije u odnosu na sve nas. Pa ne možete, privilegije se zaslužuju radom i rezultatima. Ja sam došla iz Šumadije, hoću i ja privilegiju - rekla je Jovana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike