Ksenija Pajčin bi danas napunila 44 godine! Imala je božanstvenu lepotu, a život joj se tragično okončao

03.12.2021

17:56

0

Pre 11 godina, pevačicu je ubio maneken, a potom izvršio samoubistvo

Ksenija Pajčin bi danas napunila 44 godine! Imala je božanstvenu lepotu, a život joj se tragično okončao
Copyright Miloš Rafailovićl/ATAImages

Preminula pevačica Ksenija Pajčin, važila je za jednu od najlepših žena sa javne scene, a danas bi napunila 44 godine. Njen životni vek okončao se ubistvom, koji je počinio njen dečko Filip Kapisoda sa kojim je imala burnu i turbulentnu vezu. 

Naime, 16. marta 2010. godine dogodila se velika tragedija u kojoj su život izgubili pevačica i poznati maneken. Svake godine, Ksenijina najuža porodica izlazi na groblje i pali sveću, a pevačicina majka je odlučila da skine crninu 2020. godine. 

Inače, Ksenija je svojevremeno pričala koliko ludačku ljubav su imali ona i Filip.

Ksenija Pajčin ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Samo nekoliko dana pred tragediju, Ksenija se u poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji "Vi pitate", pojavila sa modricama na ruci, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Te kobne noći, pas je lajao i time stavio do znanja komšijama da se u pevačicinom stanu na Voždovcu dešava nešto čudno.

- U utorak oko 17 časova komšija koji živi preko puta čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao jer ga je čuvao uvek kada su one odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Ipak, pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu, koja je odmah došla. Kada je ušla, videla je Ksenijino i Filipovo beživotno telo u lokvi krvi - ispričala je ranije za medije komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike