Odzvanjalo je „volim te", pa „hoću da te ostavim": Ksenija Pajčin često je raskidala s dečkom, ali niko nije naslućivao tragediju

16.03.2021

12:42 >> 17:05

0

Danas se navršava 11 godina od velike tragedije, u kojoj je pevačica izgubila život kada ju je ubio Filip Kapisoda s kojim se zabavljala

Odzvanjalo je „volim te", pa „hoću da te ostavim": Ksenija Pajčin često je raskidala s dečkom, ali niko nije naslućivao tragediju
Copyright Miloš Rafailovićl/ATAImages

Na današnji dan pre 11 godina, pevačicu Kseniju Pajčin ubio je dečko Filip Kapisoda, koji je odmah izvršio i samoubistvo.

Ovaj događaj potresa javnost više od jedne decenije, a njena porodica i prijatelji i danas su izašli na groblje da joj odaju počast. Iako je tvrdila da je niko nije voleo kao Filip i da je bolje poznaje nego što zna sebe samu, tog 16. marta dogodio se zločin koji se i danas prepričava.

Jedna od Ksenijih komšinica koja ju je dobro poznavala, tada je rekla da je nekoliko puta pitala zašto se ne udaje. Odgovarala bi pitanjem: „Za koga?“ „Pa, imaš dečka“, rekla bih joj, ali bi odgovorila: – Mi se zabavljamo, on još nije za brak, svađamo se, rastajemo, mirimo… – govorila je Ksenija, nakom nekoliko raskida sa Kapisodom. Njena komšinica je posle nemilog događaja rekla za medije šta je čula iz susednog stana.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Nisam čula svađu, samo iza četiri posle podne dva puta „tup“. Nisam slutila da su to pucnji. Tek kada sam čula za tragediju, povezala sam zvuk s pucnjima – ispričala je 11 godina Ksenijina komšinica iz zgrade na Voždovcu. Neki od stanara sećaju se pevačice kao devojke vedrog duha, pune života. Kao tinejdžerka je pravila urnebesne žurke, dolazila je policija… Od kada je bila sa Filipom, pričale su komšije, često su iz stana Pajčinove slušali vrisku i svađu.

– Ksenijin glas je odzvanjao „volim te“, pa „ne volim te“, „hoću da te ostavim“. Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju. Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa – pričala je jedna od komšinica, dodajući da ni poslednji incidenti nisu ukazivali na tragičan kraj ljubavi.
pročitajte još

– Znam da je i poslednjih dana bilo svađa, a da je nekoliko dana pre tragedije Filip uporno zvonio na interfon. Nije htela da ga pusti u zgradu. Filip je udarao i šutirao u vrata… Ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je iskoristio priliku da uđe u zgradu. Dolazila je i policijska patrola, neko od komšija ih je pozvao da smiri situaciju – sećala se komšinica kako je počela kobna svađa partnera, prenosi Blic.

Youtube printscreen

Filip je, kažu prijatelji pokojne pevačice, bio patološki ljubomoran, a ona nije imala snage da prekine vezu s njim jer ga je volela.

Pajčinova je rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu “Filip Kljajić Fića” završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom je postala članica grupe “The Duck”. Sa hitom “Dačo, volim te” grupa je postigla popularnost među mlađom publikom. Filip Kapisoda je rođen 1987. godine u Cetinju, bavio se rukometom, kao i njegov brat Petar, a potom se posvetio karijeri manekena.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike