Supruga Nikole Rađena pozirala sa stomakom do zuba: Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam! (FOTO)

20.01.2023

12:23

0

Milica Ristić je u osmom mesecu trudnoće

Supruga Nikole Rađena pozirala sa stomakom do zuba: Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam! (FOTO)
Milica Ristić - Copyright Instagram printscreen/_milica_radjen

Milica Ristić, supruga proslavljenog vaterpoliste, Nikole Rađena, a uskoro i mama, podelila je sa pratiocima kako protiče njen osmi mesec trudnoće. 

Naime, pevačica je na pragu porođaja, a na Instagramu je pozirala sa trudničkim stomakom i sa fanovima podelila slatke muke.

 

 

 - Zaista mi nisu važne stvari poput nemogućnosti nošenja i zakopčavanja farmerkica, kilogrami viška, osećaj da ćeš svakog momenta da pukneš, utiska da si kao nasukani kit od nekoliko tona, veličine stopala koja su odjednom dva broja veća, nemogućnost da od veličine stomaka vidiš brojkice na vagi (što je dobro) , a ni rečenica koju čujem svaki dan jedno 300 puta: "Au čoveče, koliki ti je stomak, pa kad ces već jednom da se porodiš?!" - napisala je Milica i dodala: 

- Ne, to je nevažno, jer sve to prođe i ode, na to i zaboraviš, ili još bolje, bude ti komično jednog dana. Nije važno jer dobijas najlepšu životnu ulogu - ulogu MAJKE. Nije važno, jer sam najsrećnija žena na svetu zato što ću uskoro ljubiti none koje me šutiraju 24/7 kao da već uveliko plivaju sve plivačke stilove uz tatu i savladavaju neke G6 akcije/kombinacije dodavanja lopte, koje ja verovatno nikad neću razumeti i skontati (nadam da će povući na tatu, jer sam ja sa sportom na "vi")... Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam! - napisala je Milica u opisu fotografije na kojoj pozira sa trudničkim stomakom. 

Podsetimo, Milica i Nikola Rađen su se krajem decembra protekle godine zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a potom i napravili svadbeno slavlje u krugu najbližih. Proslavljeni sportista ima već dve ćerke iz prethodnog braka sa Anom Kokić, a sa Milicom će uskoro dobiti prvog zajedničkog naslednika

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike