Počelo glasanje za MAC putem zvaničnog sajta manifestacije: Za samo nekoliko sati stiglo više od pola miliona glasova!

10.01.2023

12:25

0

Prve reakcije fanova iz regiona, ali i iz čitavog sveta, su već tu

Počelo glasanje za MAC putem zvaničnog sajta manifestacije: Za samo nekoliko sati stiglo više od pola miliona glasova!
Music Awards Ceremony (MAC) - Copyright Live Production

Glasanje publike za nominovane izvođače putem zvaničnog sajta Music Awards Ceremony (MAC) počelo je sinoć, a reakcije fanova iz regiona, kao i iz čitavog sveta, već su tu. Za samo nekoliko sati od objave ove vesti na zvaničnom Instagram profilu ceremonije, pristiglo je više od pola miliona glasova.

Poput prethodnih godina, svi glasači imaju pravo na 10 glasova po kategoriji, a dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji poklanja MaxBet. Takođe, Jutjub glasanje i dalje traje, pa obožavaoci i dalje mogu da podrže svoje favorite i putem zvanične stranice manifestacije na toj platformi, po principu jedan lajk – jedan glas.

Music Awards Ceremony MAC, Live Production
 

Više od 500 nominacija raspoređeno je u ukupno 20 kategorija, a glasanje se obavlja onaljn – na neki od gore ponuđenih načina, osim za kategoriju ALBUM GODINE, za koju se glasa isključivo SMS-om. Za ovu kategoriju publika može da glasa slanjem poruke na 9009 koji važi za sve mobilne mreže, tako što u tekst poruke upiše UNICEF i redni broj numere u okviru ove kategorije za koju želi da glasa (npr. UNICEF9 se šalje na 9009 ukoliko želite da glasate za numeru pod rednim brojem 9 u okviru kategorije ALBUM GODINE).

Cena poruke je 200 dinara, a broj glasova SMS-om nije ograničen. Sav prihod od SMS glasova biće preusmeren UNICEF-u za program „Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih“.

Podsetimo, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, zakazan je za 25. i 26. januar u Štark Areni, kada će okupiti najveće muzičke zvezde regiona.

Do sada su na najvećoj regionalnoj ceremoniji dodele muzičkih priznanja svoje učešće potvrdili Konstrakta i „Zemlja gruva", „Riblja čorba", Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Vojaž, Nući, Teodora Džehverović, Crni Cerak, Lacku, Devito, Cobi, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav „2Bona".

Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene, a ograničen kontigent ulaznica po poklon ceni od 690 dinara, sa uštedom od čak 70 odsto dostupne su do večeras u ponoć.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike