Mimi Mercedez ispričala što ne sme da pije na nastupu, a onda i kako je pobedila depresiju: Od ovog trenutka gleda samo sebe! (VIDEO)

15.10.2022

18:00

0

Reperka danas „puca" od samopouzdanja, međutim u emisiji „24sedam sa Marom" objašnjava da joj je za to trebalo dosta snage

Mimi Mercedez ispričala što ne sme da pije na nastupu, a onda i kako je pobedila depresiju: Od ovog trenutka gleda samo sebe! (VIDEO)
Mimi Mercedez reperka (8) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, po mišljenju mnogih - kraljica srpskog repa i jedna od najautentičnijih pojava na domaćoj sceni nedavno je objavila pesmu „Dajive Komi" sa Seksijem iz Crnog Ceraka, najavila saradnju sa Marlonom Brutalom, pa i novi album. U subotu, 15. oktobra, ima koncert u beogradskom „Dragstoru", a 24sedam ju je sreo u njenom novom kraju, Kanarevom brdu.

Poznata i kao Guda iz Huda, Sestra drugarica i Princeza svemira, na svežih 17 stepeni je došla u šortsu i neon pink majici, sa afro kikicama, preplanula sa mora i očigledno još uvek naviknuta na primorske temperature.

- Moj novi album je u ovim bojama koje danas nosim, odnosno kaver albuma, a i energija albuma, tako da sam ja kupovala sve u ovim bojama, ali nisam nosila leti namerno, da bi sačekala da bude vezano za izlazak albuma i ova frizura i sve je povezano sa tim. Još draže mi je što je album okasnio, pošto je ovo način da me ne uhvati jesenja depresija posle leta, nego nastavim u ovom maniru i bojama - rekla je Milena u emisiji „24sedam sa Marom".

Mimi Mercedez, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Reperka je oduvek imala prepoznatljiv stil oblačenja, ali sama kaže da je nikad nije interesovalo da troši veće količine novca na odeću.

- Ne kupujem skupe stvari, nikad mi to nije bilo nešto u šta bih uložila pare koje imam, jedino što košta bilo koliko novca zanimljivo su patike, a majica je kupljena kod Kineza, šorts u nekom butiku u tržnom centru, naočare na šetalištu u Budvi - objasnila je voditeljki Mariji Atanasković i izvadila iz providne torbice novi Ajfon da se pohvali - plastičnu igračku pink boje.

Dok drugi izvođači žele da u spotovima prikažu što skuplji vozni park ili čak helikopter, čak i kad im je bankovni račun prazan, Mimi ima malo drugačiji pogled na stvari.

Mimi Mercedez, 24sedam/Nenad Vujanović
 

- Mislim da nije loše predstavljati luksuz i veći nego što ga imaš i mislim da je to smernica koja može da bude pozitivna i da je mnogo izvođača je krenulo od iznajmljivanja, pa došlo do toga da kupi taj automobil, ako je to njima cilj i ako je to estetika koja je autentična, mislim da će to samo na dobro da izađe. Ja sam naravno po tom pitanju malo kontraš, imam pesmu posvećenu mojoj „opel astri", koja je najnaku*čenija pesma ikada o kolima kod nas, možda posle Đusove „Beli grom" koja je o „golfu dvojci"! Mnogo volim predstavljanje realnosti na neki gotivan način da ti shvatiš da je sve u tvom stavu, moj pristup „opel astri" je možda ponosniji, od nečijeg pristupa helikopteru, mogu da izdominiram i u „opelu", moj „opel" je Betmen!”

Bez obzira na količinu samopouzdanja koju danas poseduje, Milena otkriva da je i te kako prolazila kroz turbulente faze i depresivna stanja. Iz ove perspektive je svesna da definitivno nije bila spremna za enormnu popularnost koju je doživela sa samo 23 godine i sa kojom nije znala kako da se nosi. Počela je previše da razmišlja o svakom svom potezu i da se prilagođava i udovoljava drugima, a to, kako kaže, nije dobro.

- Počela sam da gledam tuđa mišljenja previše, jao, pa ja ne smem da pravim ovakvu pesmu, koliko ljudi zavisi od mene, pa šta će oni da kažu ako mi pesma ima premalo pregleda, pa i njihov posao je to ili tako nešto, a ne mogu da se prilagođavam, jer nije to moj stil. Onda sam bila u fazonu, okej, sada ručna, ne zanima me niko drugi, krećem od sebe i tako sam radila za svoju dušu i, tako mi se vratila ta snaga i to samopouzdanje koje se pre osećalo uvek može da se slomi, ali kad se slomi, postaje još jače - ispričala je Mimi za 24sedam.

Zbog čega ne sme da pije na nastupu, šta je najveći izraz ljubavi koji je doživela od publike i kako je Crni Cerak promenio prilike na celoj rep sceni saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije „24sedam sa Marom".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike