MC Stojan traži srodnu dušu na aplikaciji za upoznavanje: On nije jedini sa estrade koji je ovo pokušao!

18.11.2022

15:57

0

Reper je izneo i jasan stav o ženama uopšte

MC Stojan traži srodnu dušu na aplikaciji za upoznavanje: On nije jedini sa estrade koji je ovo pokušao!
MC Stojan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, u javnosti slabo govori o svom privatnom životu, međutim on ne krije da ga karijera zanima više nego emotivni život, uz izgovor da nema vremena za devojke. Sada se njegov nalog pojavio na popularnoj dejting aplikaciji za upoznavanje, Tinder.

Mnogi su posumnjali da iz ovog naloga ne stoji MC Stojan, ali nalog je verifikovan, što znači da ga niko drugi osim popularnog repera nije mogao potvrditi.

Poznate ličnosti se hvataju u koštac sa brojnim izazovima kada je pronalazak srodne duše u pitanju, te su često nepoverljive. Pored MC Stojana, u pronalasku srodne duše na internetu okušala se i Slavica Ćukteraš, kojoj je tokom karantina 2020. godine profil na Tinderu bio i vrsta zabave.

Tinder printscreen
Tinder MC Stojana

Stojan ne govori često o svojoj intimi, te je iz tog razloga njegov ljubavni život pod velom tajne. Više puta je u prošlosti isticao da je okupiran karijerom, a da mu je emotivni život u drugom planu.

U opisu svog profila na dejting aplikaciji je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd-Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama:

- Žena je kao sena: ako trčiš za njom, izmiče se, ako trčiš pred njom, trči za tobom - napisao je reper u opisu na Tinderu.

ATAImages/ Antonio Ahel
MC Stojan

Podsetimo, Stojan danas puni klubove kako u zemlji, a tako i u inostranstvu, a nedavno je otkrio koliko je zapravo koštala njegova prva tezga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike