Ljubavna priča Stoje Novaković i Igora Jovanovića: Tajno se venčali, ona slupala kola da je ne bi ostavio, a danas joj je najveća podrška

19.01.2023

23:31

0

Pre Igora je imala još jednog muškarca, ali njegovi roditelji nisu podržavali njihovu ljubav, zbog Stojine profesije

Ljubavna priča Stoje Novaković i Igora Jovanovića: Tajno se venčali, ona slupala kola da je ne bi ostavio, a danas joj je najveća podrška
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Stoja Novaković je imala turbulentan emotivan život. Iz prvog braka ne nosi tako pozitivne uspomene, dok je sa drugim partnerom popravila utisak i danas joj je najveća podrška. 

Naime, Stoja se opekla kada se sa 16 godina udala za muškarca, čiji roditelji nisu podžavali njihovu ljubav, jer je ona bila tada kafanska pevačica, a on je ubrzo tragično okončao život, a pevačica je postala samohrana majka. 

Svetla tačka na kraju tunela je bio Igor Jovanović, Stojin drugi suprug kog je, kako je svojevremeno ispričala upoznala preko prijatelja.

I pored brojnih iskušenja i turbulencija koje su imali u vezi, Stoja i Igor su odlučili da se tajno venčaju. Kako su mediji pisali, oni su se odlučili za građansko venčanje u krugu najužih prijatelja.

Inače, Igor je arhitekta po profesiji, ali i pevačicin PR menadžer. 

Antonio Ahel/ATAImages
Stoja Novaković

- Moj Igor je intelektualac. Arhitekta je po struci i ne voli preterano da se povlači po medijima. Nije od onih supruga koji će da nosi torbe i živi od žene. Moj muž ima svoju platu, ja svoju. Bitna je ta ljubav. On, inače, dobro radi moj PR. Pomaže mi koliko god može u poslu, podrška mi je dobra. Drago mi je što je on veličina i što gradi karijeru na svoj način - izjavila je Stoja jednom prilikom u emisiji „Premijera”.

Stoja je ranije ispričala da je njena veza sa Igorom bila i te kako turbulentna, ali da je uvek znala kako da ga zadrži, a jednom je čak i slupala automobil kako je ne bi ostavio. 

- Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka: ostajanje kod mene - ispričala je Stoja za „Kurir” pre nekoliko godina.

Antonio Ahel/ATAImages
Stoja Novaković i Igor Jovanović

Stoja i Igor odolevaju svim preprekama a najvažnije je poštoanje i ljubav, ali i po neki romantični gest. 

- Svaki dan mi govori divne reči i deli komplimente, a to mi prija i daje mi snage i energije da izguram sve što nosi život. Ume da me iznenadi nekom ružom, parfemom, čak i na aerodromu kad me dočeka s nekog nastupa. Ono što jedan intelektualac može da uradi, malo ko može - kazala je ranije Stoja.

Danas Igor prati pevačicu gotovo na svim nastupima i gostovanjima, a kakvim se još metodama Stoja služila kako bi zadržala supruga, Jovanović je ranije podelio sa medijima.

Antonio Ahel/ATAImages
Stoja Novaković i Igor Jovanović

- Jednom davno kada smo se posvađali, tada smo se još uvek zabavljali, pokupio sam stvari i otišao u svoj stan. Tada je ona slupala auto zbog mene. Mi smo rešili nesuglasice. Posle šest meseci ona me je nagovarala da prodam stan, jer mi, prema njenom mišljenju, stan ne treba, jer živimo kod nje. I dan-danas živim kod Stoje i ne smem da kupim svoju nekretninu. Nemam gde da pobegnem - kazao je Igor.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike