Ovako izgleda suprug Done Ares: Sarađivao je sa najvećim imenima muzičke scene, a sa pevačicom se rastao dva meseca pre njene smrti (FOTO)

12.01.2023

13:49

0

Pevačiac je o njihovom razlazu javno pričala na Instagramu

Ovako izgleda suprug Done Ares: Sarađivao je sa najvećim imenima muzičke scene, a sa pevačicom se rastao dva meseca pre njene smrti (FOTO)
Dona Ares - Copyright Printscreen Instagram/donnaares

Pevačica Dona Ares izgubila je životnu bitku 2. oktobra 2017. godine nakon duge i mučne borbe sa kancerom, koji se čak tri puta vraćao. U teškim trenucima dok je išla na terapije, imala je još jednu veliku muku - krah ljubavi sa suprugom Džavidom Ljubovićem.

Dva meseca pre nego što je preminula, ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je prekrižila supruga ističući da je njihovoj ljubavi došao kraj. Ono što je javnost zaprepastilo, jeste da se Džavid kasnije nije pojavio na njenoj sahrani, a i iz medija se povukao. 

Iako je široj javnosti poznat kao muž pokojne pevačice, Džavid je i pre ljubavi sa Donom, bio izgrađeni muzičar, gitarista, kompozitor i producent.

Instagram printscreen/donnaares
Dona Ares

Džavid je sarađivao sa brojnim velikim imenima sa javne scene, ističući da se neće ponoviti glas koji je imao Šaban Šaulić, Džej Ramadanovski, ali i Dona Ares

- Najteže mi je reći sa kim je bolje raditi, ali mogu da kažem ko je najbolji od onih sa kojim sam sarađivao. Svi su dobri, svi su kvalitetni i velike zvezde, ali ne mogu da ne spomenem Šerifa Konjevića. On je neprikosnoveno najbolji vokal, glas koji se neće ponoviti sigurno je Šaban Šaulić, pa Dona Ares, Halid Bešlić, Džej… Kad bih krenuo da nabrajam, trebalo bi mi sigurno par sati. Svi su dobri, a ovi mladi ako imaju uskostvo, isto doživljavaju muziku kao i ostali. Sve je stvar momenta - ispričao je Džavid za Grand. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

 

Podsetimo, Džavid se nikada posle Donine smrti nije oglasio o razlozima njihove svađe, a jedino o čemu je pričao u javnosti jeste kako su izgledali poslednji dani Aresove.

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na to što kaže. Pa tako nisam ni ja, jer je to ipak sama ona znala, to je bolest. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo pričati o tome, ali ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše ne mislimo o našem braku. Ne zameram joj ni na čemu, jer znam da u dubini duše nije mislila ništa loše. Pogotovo kada to ode na mozak i glavu, to sve ode u drugi pravac - ispričao je svojevremeno Džavid u jednom intervjuu. 

ATA Images/Antonio Ahel
Džavid Ljubović

- Još u aprilu lekari u Danskoj rekli su koliko će živeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te poslednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lečenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj lekari davali određene lekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila - govorio je Ljubović. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike