Tijana Bogićević otvorila dušu o razvodu: Bilo je stresno, ali ja sam jaka žena!

11.01.2023

18:35

0

Pevačica ističe da se ne osvrće na padove i negativne situacije koje su je zadesile

Tijana Bogićević otvorila dušu o razvodu: Bilo je stresno, ali ja sam jaka žena!
Tijana Bogićević - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Tijana Bogićević je u prethodnoj godini imala brojne uspone i padove. Osim uspeha koji je ostvarila na poslovnom planu, onaj emotivni segment nije baš najsjajniji. U godini za nama je stavila tačku na brak dug sedam godina, sa Amerikancem Markom Robertsonom.

Period razvoda, ali i onoga što je usledilo nakon toga je opisala kao stresan, ali sebe smatra jakom ženom koja sve može da prebrodi. 

- Godina je bila jako uspešna. Jeste bila stresna na ličnom planu, ali ja nikada ne volim da ulazim u to, niti da se toga mnogo podsećam, da na to trošim vreme razmišljajući. Više razmišljam o budućnosti i onome što ona nosi. Generalno, ja sam jaka žena, mogu ja svašta da podnesem. Mislim da mi je ova godina više bila uspešna nego što bih se osvrtala na padove - ispričala je Tijana i dodala da je vreme i sve ono što dolazi čini čvršćom:

ATAImages/ Antonio Ahel
Tijana Bogićević i Mark Robertson

- Sazrevam svakako, ali mi se više dešava da bude onako kako sam mislila, nego što me život demantuje. Verujem da treba ići kroz život srcem, uzeti stvar u svoje ruke. Šta god da se dešava, trudim se da mislim da je sve za moje dobro i baš onako kako je trebalo da bude. Ne osvrćem se preterano na negativne stvari, svaki pad mi je znak da je nešto ustvari bolje za mene namenjeno. Ne trošim puno vremena na razmišljanje, učimo ceo život, sazrevamo i drugačija sam nego prošle godine - ispričala je Tijana u emisiji „Premijera“. 

Podsetimo, Tijana je posle razvoda sa Markom istakla da je praktično morala da se uda za njega kako bi živeli zajedno u Americi, jer to sistem zahteva.

Antonio Ahel/ATAImages
Tijana Bogićević

 - Iza sebe imam jedan brak, udala sam se sa 33 godine. Morala sam da se udam da bismo živeli zajedno, jer smo živeli u Americi, prosto je bilo praktično da se udam, zbog papira. To jeste bila prava ljubav, ali takav je sistem, da ako želiš tamo da živiš, moraš da se venčaš. Možda, da nije bilo neophodno, možda se nikada ne bismo ni venčali - kazala je Tijana svojevremeno u emisiji „Magazin In“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike