Mnogo sam luda! Stoja rizikovala život zbog muža: Novim autom sam udarila u zid!

15.04.2022

15:05

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u ljubavi pre svega hrabra i smela

Mnogo sam luda! Stoja rizikovala život zbog muža: Novim autom sam udarila u zid!
Stoja Novaković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Stojanka Novaković Stoja poznata je po svojoj hrabrosti, a koliko je jednom postupila smelo u odnosu sa suprugom, sada je ispričala javno.

Naime, dok se još zabavljala sa mužem Igorom Jovanovićem, oni su u jednom momentu raskinuli, a pevačica je dobro promislila koji će potez napraviti kako bi se što pre pomirili.

 - Moj muž i ja smo se na početku veze zakačili, kao, završavamo priču. Ode on čovek, niti me je zvao da pita kako sam, ni šta sam, a ja tek položila za auto. Odem ja sa drugom na piće, vraćamo se, bila sam trezna, ja ne pijem, i razmišljam kako da napravim scenu da on bude džentlmen, a ja jadna u tom trenutku i da se nekako pomirimo - ispričala je Stoja pa otkrila šta je na svoju štetu uradila, samo da se pomiri sa partnerom.

ATAImages/Antonio Ahel
Stoja

- Novim autom sam tada udarila u zid, bam! Pozovem ga i kažem: 'Upomoć'! E onda je on došao. Ja sam dosta originalna i luda, ja kada nešto hoću, a neću da molim, ja ću uraditi nešto nenormalno da bi došlo do toga da se vidimo, a kada smo oči u oči, lako je to - ispričala je pevačica za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike