SAZNAJEMO Elena Kitić već ima novog dečka! Ostavila Frana zbog popularnog repera (FOTO)

03.06.2022

11:58

1

Otkriven razlog raskida Pujasa i folkerove ćerke

SAZNAJEMO Elena Kitić već ima novog dečka! Ostavila Frana zbog popularnog repera (FOTO)
IMG-cf9f711104ae62acadc843335a19ce21-V - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/24sedam Pixabay

Rijaliti učesnik Fran Pujas juče je obelodanio da su on i pevačica Elena Kitić raskinuli, što je mnoge šokiralo s obzirom na to da o svojoj vezi javno ne govore.

Ipak, Fran nije istakao koji je razlog njihovog rastanka, a o toj temi tek se nije oglašavala ćerka Mileta Kitića i Marte Savić.

ATAImages/Antonio Ahel
Nekadašnji partneri Fran Pujas i Elena Kitić,

Međutim, kako smo saznali, razlog za njihov raskid je samo jedan, a to je - drugi muškarac u Eleninom životu. Izvor blizak pevačici, ispričao je za 24sedam da se mlada pevačica zaljubila u svog kolegu, tačnije repera sa muzičke scene (ime poznato redakciji). Kako mnoge devojke uzdišu za poznatim muzičarom, pa ni folkerova ćerka nije odolela šarmu pevača koji joj je prvi prišao.

Naš sagovornik dalje objašnjava da će novopečeni par još neko vreme kriti vezu, jer svakako žele privatnost, ali i zbog toga što su oboje bili prethodno u dugim i ozbiljnim vezama. 

Podsetimo, Fran je izjavio da nije više u ljubavi sa ćerkom Mileta Kitića. 

- Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem - rekao je mladi Pujas, koji nije objasnio usled čega je tačno došlo do njihovog raskida.

Elena i Fran su neko vreme bili u tajnoj vezi, međutim, javnosti je postalo jasno da su u ljubavi najpre zbog objava na društenim mrežama, a kasnije i zbog video čestitki koje su Pujasu stizale u rijaliti program.

Printscreen Facebook/Elena Kitic
 

Sada, ostaje da se vidi da li će Elena opet započeti ozbiljnu vezu ili je uplivala u novu romansu samo kako bi prebolela Frana. 

Kontaktirali smo pevačicu kako bi nam rekla nešto bliže, ali ona nije bila dostupna za komentar. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike