Pujas je znao da ga je Elena prevarila s reperom! Isplivali šok detalji, a ovo je drugarica kojoj je pevačica „skinula" Mixu (FOTO)

14.07.2022

17:55

0

Kitićeva naslednica, po svemu sudeći, vodi izuzetno turbulentan ljubavni život

Pujas je znao da ga je Elena prevarila s reperom! Isplivali šok detalji, a ovo je drugarica kojoj je pevačica „skinula" Mixu (FOTO)
elena kitic Fran Pujas1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako najpre nisu želeli to i javno da priznaju, Elena Kitić i Fran Pujas postali su par malo pre početka pete sezone rijaliti šoua zbog kog se mladić iz Hrvatske selio u poznatu Belu kuću u Šimanovcima. On je bio taj koji je i priznao ljubav na sva zvona, a zatim od tadašnje izabranice dobio čestitku za Novu godinu u video formatu, jer je tada već ponovo boravio pred kamerama.

Posle drugog izlaska iz pomenute sezone, međutim, Pujas je istakao kako je na tu ljubav stavljena tačka, ali nije zalazio u veće detalje.

Zatim, ekipa 24sedam otkrila je da su spekulacije iz tog perioda tačne - Elena je bila započela novu vezu s reperom Mihailom Vujićem, koji je domaćoj publici daleko poznatiji kao Mixa.

Elena Kitić ATAImages/Antonio Ahel
 

Malo ko je znao, s druge strane, da je Kitićeva naslednica prevarila Frana, a Mixu „preotela" najboljoj drugarici, piše „Pink.rs". Naime, dok joj je momak boravio u Šimanovcima, ona se s Mixom srela na jednom nastupu i tada su se već pojavila prve varnice, a zatim su i ušli u romansu. Mixa je prethodno bio u vezi s Leom Davogić, s kojom je Elena čak snimala i spotove. Ona je javnosti poznatija kao di-džej Blairlea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Davogic (@blairlea)

 

Pujas je mnoge ostavio u šoku pošto je za pomenute medije istakao da je za sve ovo znao.

- Ja sam to znao, meni je to rekla jedna osoba bliska Eleni, ali ne želim da komentarišem, neka uživaju i to je to - bilo je sve što je on poručio ovom prilikom.

Fran Pujas ATAImages/Antonio Ahel
 

Elena se akonto čitave priče još uvek nije oglasila za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike