Iva Štrljić zaplakala govoreći o ocu, a onda se dotakla i razvoda svojih roditelja: Mnogo me je to bolelo!

16.01.2023

16:28

0

Glumica objašnjava kako je trebalo da izabere da li će boraviti s majkom ili tatom, znajući šta se ta odluka još sa sobom nosi

Iva Štrljić zaplakala govoreći o ocu, a onda se dotakla i razvoda svojih roditelja: Mnogo me je to bolelo!
Iva Štrljić - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Iva Štrljić se kao gošća jedne emisije dotakla svojih roditelja, te njihovog razvoda. Glumica je tada objasnila kako se, najblaže rečeno, jako mlada tada našla u nebranom grožđu.

- Mama ostaje da živi ovde, tata odlazi da živi tamo, a vi sa vaših petanest godina treba da odlučite da li ćete izabrati tatu ili mamu - otvorila je dušu ona u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se prikazuje na televiziji „Blic", pa dodala:

- Ja sam znala da, šta god da odlučim, ja ću ceo život biti kriva - istakla je ćerka Slavice, solistkinje baleta i Milana, koji je takođe glumac.

Kao naslednica poznatih roditelja, međutim, nije ništa dobila kao na tacni.

 

 

- Bolelo me to što će neko da kaže da sam ja nešto dobila zbog tate, a nisam dobila baš ništa - kazala je Iva, pa kroz suze prokomentarisala očevu izjavu da „nema želju da se sa njom pojavi pred kamerama.

- To me je izuzetno zabolelo. Mislim da je on to rekao zato što nije umeo ništa... Zato što mislim da on mnogo slabije i mnogo manje elokventno ume da komunicira sa novinarima od mene - kazala je Štrljićeva u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike