Otac Ive Štrljić je legendarni glumac: Otpočeo je novi život sa drugom porodicom, a ćerka mu često piše emotivne poruke (FOTO)

26.11.2022

23:31

1

Glumica se neretko priseti trenutaka koje je kao devojčica provela sa tatom

Otac Ive Štrljić je legendarni glumac: Otpočeo je novi život sa drugom porodicom, a ćerka mu često piše emotivne poruke (FOTO)
Iva Štrljić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Da iver ne pada daleko od klade, pravi su primer glumica Iva Štrljić i njen otac legendarni Milan Štrljić. Iako se godinama unazad pisalo da ćerka i tata nisu u dobrim odnosima, glumica je to u nekoliko navrata i demantovala kako izjavama, a tako i uspomenama i porukama koje ostavlja na društvenim mrežama. 

U jednom od intervjua Milan je istakao da ćerki nije bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju, ali da nema sumnje da je nasledila njegovu umetničku crtu, te da je rat bio presudan što su se njih dvoje razdvojili.

Iva je putem Instagrama ocu posvetila emotivnu poruku, uz njegovu fotografiju iz mlađih dana, kakvog ga i pamti. 

 

 

- Volim ovu tatinu fotografiju. Nekako, kad god bih pomislila na njega, uvek mi se baš ona oslikavala u mislima. Sve je na njoj, onaj lep komadić mladosti, radosti i nekog pitomog, mekanog, čistog pogleda na svet. Neka danas, tek tako, baš ona bude moja mala posveta svim tatama i ćerkama na ovom svetu, tatama koji su tu, tatama koji nisu, tatama koji brinu, tatama koji nedostaju, prezauzetim tatama, tatama sa malo vremena i tatama sa puno, onima koji su stalno prisutni, onima koje život i obaveze odvlače neumorno od kuće, kao i onima koji se trude da prkose svemu tome. Jednostavno tatama i ćerkama.

ATAImages/Antonio Ahel
Iva Štrljić

Ispod ove fotografije, nizale su se poruke podrške i reči hvale za ćerku i tatu.

Inače, Ivin otac, Milan je napustio srpsku prestonicu davnih ratnih devedesetih godina. Malo pre izbijanja građanskog rata on se razveo od prve supruge, a Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku, a potom u Hrvatskoj upoznao drugu ženu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana, te je ostao uz njih, a svoju prvu porodicu, takoreći zapostavio.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike