„Žao mi je što nisam uobražena!" Iva Štrljić otvorila dušu: Progovorila o sebi kao nikad do sad!

05.02.2022

14:55

0

Glumica smatra da bi joj dobro došlo kada bi „nosom parala oblake", jer „danas do dobro prolazi"...

„Žao mi je što nisam uobražena!" Iva Štrljić otvorila dušu: Progovorila o sebi kao nikad do sad!
Iva Štrljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iva Štrljić progovorila je o sebi kao što do sad nikada nije, pa otkrila kako je privatno daleko toplija nego što se to ljudima „van njenog kruga" čini. Između ostalog, objasnila je i kako se nosi s predrasudama, otkrila koje kućne poslove ne podnosi, ali i šta je najluđe što je neki udvarač uradio ne bi li ga ona primetila.

- Volim ozbiljne muškarce, zrele, nisam neko koga može da privuče detinjast karakter, tako da ako me pitate za udvarače koje sam uzimala u obzir, to su uvek bili neki zreli ljudi, sigurni u sebe i u svoj uspeh. Ne bi bilo potrebe da izvode ne znam kakve kerefeke i ludosti da bi to mene očaralo jer mene oduševljavaju ličnost, snaga, potreba da me neko zaštiti, briga i muževna emotivnost. To je ono čemu se divim - naglasila je u razgovoru za „Alo", pa nastavila o svojoj borbi s predrasudama.

„Bilo bi dobro da sam uobražena"

- Veoma često oni koji me ne poznaju misle da sam hladna i uobražena, što je sasvim suprotno istini. Mada verovatno moj nastup utemeljen na samopouzdanju dovodi do toga da se stiče takav utisak. Oni koji me upoznaju odmah se rastope od topline, a kada govorimo o uobraženosti, žao mi je što nisam takva. Često pomislim kako bi bilo baš dobro da budem baš takva, jer ta vrsta veštačkih osobina danas ume da bude veoma plodonosna.

Što se kućnih poslova tiče, brisanje prašine nikako ne voli.

- Brisanje prašine je apsolutno nezanimljivo čak i ako to činite uz svoju omiljenu pesmu, dok je kuvanje izuzetno kreativno i dozvoljava vam da se razmaštate. Posebno ako večerom hoćete da obradujete nekog ko vam je drag.

U kuhinji - ne krije da je veliki majstor.

- Ozbiljna sam kuvarica i umem sve da spremim. Međutim, slane torte su ono što najčešće pripremam. Kada govorimo o gramaži, tu kod mene vlada samo pravilo da svega stavite onoliko koliko vi želite u zavisnosti od ukusa.

- Jedna od meni najdražih slanih torti je ona s pohovanim pečenim paprikama. Ispečete paprike, oljuštite ih, ispohujete i slažete red paprika, red mocarele, red kačkavalja, pa opet paprika, mocarela, kačkavalj i na kraju paprike, prelivene kiselom pavlakom u kojoj je umućeno jedno jaje. Sve to pospite parmezanom i zapecite. Jednostavno i neodoljivo.

 

 

Sa druge strane, glumica ne krije koliko voli svoj život i ni sa kim se ne bi menjala.

- Volim svoj život. Nisam nezahvalna. I nikad ga ne bih menjala ni sa jednim drugim jer su drugi životi tuđi. Jednostavno nisu moj broj - bili bi mi ili preuski ili šljampavi! A svakom svoj život treba dobro da stoji - ispričala je ona za pomenute medije.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike