Iva Štrljić otkrila šta je njen zaštitni znak: Obožavam taj glamur!

17.11.2022

15:26

1

Glumica ističe da voli uvek da se sredi, te da joj nije problem da i do prodavnice ode našminkana

Iva Štrljić otkrila šta je njen zaštitni znak: Obožavam taj glamur!
Iva Štrljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Iva Štrljić ističe da voli uvek da bude doterana i našminkana, te da joj nikakav problem ne predstavlja da usred bela dana prošeta gradom u elegantnoj haljini, tip-top sređena. 

Štrljićeva ističe da voli da nosi crveno - jer je to boja strasti i kako kaže, savršeno se poklapa sa njenim temperamantom. 

- Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage, neke moći u nama. Mislim da svako može da se pojavi u nečemu crvenom i da mu dobro stoji, a sa mojim temperamentom se poklapa ta crvena boja - priča Iva Štrljić i dodaje da je veliki ljubitelj glamura:

 

 

- Glamur obožavam. Ako bih mogla da biram, ja bih i u teretanu odlazila u šljokicama. Više volim da se obučem sa strašću. Nije mi problem ni da se doteram kada odlazim do prodavnice ili kad idem na neku opuštenu kafu - kaže Iva. 

Isto tako, ona je naglasila da nema problem da uputi kompliment damama kod kojih joj se nešto dopadne.

- Tip sam osobe, da uvek volim da pohvalim kada vidim lepu stvar na nekome. Smatram da je najlepši deo otmenosti naše ponašanje, upravo u tome da se ljubazno i lepo obratimo svima u našoj okolini - kazala je Iva Štrljić za „Blic“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike