Promenila izgled, okušala se u drugom poslu, a sad je Tamara Dragić otkrila da li će se odseliti iz Srbije zbog ljubavi!

15.01.2023

22:39

2

Pevačica je otkrila nove detalje iz svog života

Promenila izgled, okušala se u drugom poslu, a sad je Tamara Dragić otkrila da li će se odseliti iz Srbije zbog ljubavi!
Tamara Dragić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tamaru Dragić je domaća publika upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda", a svojim poslovnim i privatnim životom uspevala je da zaintrigira javnost.

Pevačica je tako sada zaintrigirala kada je otkrila da se okušala u ulozi šminkera, pa je bilo onih koji su se zapitali da li će možda mikrofon okačiti o klin.

ATAImages/Antonio Ahel
Tamara Dragić

- Iznenadila sam samu sebe i svoju mentorku jer se ispostavilo da sam jako talentovana. Savladala sam nekoliko zahtevnih tehnika za kratko vreme i jako sam ponosna na sebe posebno jer sam mislila da je to povezano sa darom za crtanje koji ja nemam i baš sam se pozitivno iznenadila – objasnila je ona.

Tamara je nedavno promenila frizuru, pa su je neki uporedili sa Merilin Monro. 

- Ima jedna anegdota vezana za to. Kažu kada je žena u drugom stanju, kada prvi put oseti bebu u stomaku, na koga pomisli dete će ličiti. Moja majka je bila opčinjena Merilin Monro i zamislila je nju, tako da ispunila sam mami želju, a i tati koji me je tako zamišljao - otkrila je pevačica.

 

 

Tamarin ljubavni život veoma intrigira, a skoro se pričalo o tome kako je njeno srce osvojio muškarac koji živi u inostranstvu. Zato je sada pevačica otkrila da li bi se zbog ljubavi odselila iz Srbije.

- Ja mogu sa momkom i odavde da se odselim (smeh). Mogla bih da zamislim život negde pored mora, gde je lepo i toplo. Mnogo volim našu zemlju i to bi moglo da bude negde blizu da mogu za par sati da dođem - iskrena je bila ona za "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike