Tamara Dragić o ljubavi, drugoj udaji i planovima za 2022. godinu: Ciljeve imam, ali ne i prevelika očekivanja

25.12.2021

05:55

0

Pevačica se posebno raduje što će na kraju najluđe noći moći da se vrati kući i prespava u svom krevetu

Tamara Dragić o ljubavi, drugoj udaji i planovima za 2022. godinu: Ciljeve imam, ali ne i prevelika očekivanja
Tamara Dragić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tamara Dragić jedna je od pevačica koje će 2022. dočekati radno. I za protekli doček je radila, ali daleko od Beograda. Ovoga puta je, međutim, posebno raduje - što neće biti tako, pa će da uspe da na kraju najluđe noći ode kući i prespava u svom krevetu.

- Moći ću dobar deo 31. decembra da provedem u svojoj kući i da se na kraju te lepe večeri vratim kući i spavam u svom krevetu, to me posebno pričinjava radosnom - počela je ona u razgovoru s „Grand onlajnom", pa dodala kako 2021. želi da upamti samo po lepim i srećnim trenucima, kao i brojnim poslovnim uspesima.

 

 

Najslađi trenuci, sa druge strane, bili su rezervisani za njenu jaču polovinu, ali kada je udaja u pitanju - gotovo i ne razmišlja o tome.

- Formalnosti su me zanimale kao mlađu. Mislila sam da je važno da se devojka uda za prvog dečka, da bude u belom, da bude velika svadba. I onda sam shvatila da to nije recept za sreću, najbitnije je da se mi slažemo i sve ostalo ako se desi desilo se, ako ne, Bože moj. Važan je taj međuljudski odnos - otvorila je dušu ona.

 

 

Kad za doček otkuca ponoć, inače, sebi će, kaže, poželeti mnogo zdravlja i da je i u narednoj godini prati njena srećna zvezda. Sve ostalo ako dođe, dobrodošlo je, ako ne, neće žaliti.

- Shvatili smo u prethodne dve godine da, koliko god mi želeli neke stvari, ima viša sila koja to uređuje. Imam ciljeve neke, ali nemam prevelika očekivanja - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike