Tamara Dragić bez pardona priznala: „Ne bih bila srećna da sam samo domaćica!"

09.01.2022

05:55

0

Pevačica objašnjava kako kecelju isključivo po potrebi...

Tamara Dragić bez pardona priznala: „Ne bih bila srećna da sam samo domaćica!"
grand_19112020_0018 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tamara Dragić je maksimalno uživala za veliki praznik, u porodičnom okruženju. Međutim, dok su se njene brojne koleginice hvalile „i levo i desno" bogatim trpezama, te svojim kulinarskim umećem, ona objašnjava da je ta uloga ne bi ispunila, pa je se donekle i kloni.

- Domaćica... Ponekad, kad treba. Nisam uvek. I nešto se ne trudim previše da budem, ne bih mogla da budem delimično domaćica. Ili sve ili ništa, a nisam ni tip koji može u potpunosti da bude domaćica, ne bih bila srećna. Tako da sam s vremena na vreme, po potrebi - priznaje Tamara, kojoj je i te kako važno da Božić proslavlja s porodicom.

 

 

- Sada Božiću pridajem mnogo veću važnost nego ranije. Pre mi je bio lep i radostan praznik i to su bili pokloni, a sada kada sam starija nekako mnogo dublje to razumem i koliko to utiče na spajanje ljudi i porodica i koliko je to zaista radostan praznik - rekla je za „Grand Magazin".

Kao mlađoj joj je, sa druge strane, jedna stvar posebno smetala.

- „Danas nemoj da skitaš, bar danas" govorili su mi moji, a to mi je uvek teško padalo. Kako da celu noć provedem kod kuće i tako sedim - prisećala se pevačica.

Osim običajima, narod se ovih dana bavio i odlukama, kao i ciljevima za dane koji su tek pred nama. Tamara, pak, nije taj tip.

 

 

- To nikada ne radim, ne podržavam početke od prvog januara, ponedeljka, sutra... Ja kada nešto odlučim, to se dešava odmah. Da pravim plan kada ću nešto da promenim, to kod mene „ne pije vodu". Moji ciljevi su dugoročni i postavila sam ih kada sam bila jako mala, nevezano za početak godine - zaključila je iskreno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike