Prošle su 23 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana: Sestra mu je prva došla na pomen, a Ceca naočarima skrivala tugu (FOTO)

15.01.2023

10:11

0

Nije sačekala udovicu Cecu, koja još od za nju izuzetno tragične 2000, svake godine izlazi na Novo groblje

Prošle su 23 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana: Sestra mu je prva došla na pomen, a Ceca naočarima skrivala tugu (FOTO)
Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Željko Ražnatović Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde i suprug pevačice Cece Ražnatović, ubijen je na današnji dan pre 23 godine, u hotelu „Interkontinental".

Tada, Dobrosav Gavrić je ispod kaputa izvadio pištolj CZ 99 i ubio Željka, ali i Milenka Mandića, te Dragana Garića, a više možete pročitati na OVOM linku.

U međuvremenu, s druge strane, pomenuti hotel je dobio drugo ime, vlasnika. Separe u kome su sedeli ubijeni prijatelji više ne postoji i hol u kom se dogodilo trostruko ubistvo potpuno je renoviran.

Pevačica sa decom koju je dobila s njim u braku, Anastasijom i Veljkom, dan-danas ne zaboravlja preminulog supruga i svake godine otad odlazi na pomen na Novo groblje u Beogradu, gde je sahranjen. Ove, 2023, prva je na pomen došla Arkanova sestra Jasna, prenose domaći mediji. Donela je ruže, pa i zapalila sveću.

Cecu nije sačekala, već je u tišini otišla.

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović. ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica se, čim je stigla, pozdravila s okupljenim gardistima, položila raskošno cveće, pa zapalila sveću. Anastasija i Veljko nosili su korpu i oval sa posluženjem, a očitana je i molitva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike