Isplivao snimak sa početka karijere Viki Miljković: Napravila lom na slavlju, pevala pesmu svoje sadašnje kume, pa vikala na orkestar!

14.01.2023

19:59

0

Nije poznato da li su se njih dve tada poznavale

Isplivao snimak sa početka karijere Viki Miljković: Napravila lom na slavlju, pevala pesmu svoje sadašnje kume, pa vikala na orkestar!
Viki Miljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Violeta Viki Miljković počela je da se bavi pevanjem pre tri decenije, kada je objavila prvi album. Iako njeni rodtelji nisu bili za to da im ćerka bude pevačica, ona od svog sna nije odustajala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

Kao i mnogi koji su u to vreme započeli karijeru, Viki je pevala na raznim veseljima, pa je sada osvanuo snimak kada se ona tek pojavila.

Viki je nastupala na jednom veselju 1993. godine, a iako nije poznato o kakvoj proslavi je reč, mnogima će biti zanimljivo da je tada pevala pesmu "Šta je to u tvojim venama", koju u originalu izvodi njena sadašnja kuma Ceca Ražnatović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Viki se, u jednom trenutku kada je završila refren, okrenula ka orkestru i povikala na njih da joj daju drugi mikrofon, očigledno jer joj je nešto smetalo sa onim sa kojim je do tada radila.

Nije poznato da li su se Ceca i Viki tada poznavale ili ne, ali ono što se vidno jeste da se Viki dosta promenila od tada do danas, što je donekle i očekivano s obzirom na to da je prošlo od tada 30 godina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike