Nadica Ademov progovorila o udaji, pa sa negodovanjem reagovala na pitanje o dečku milioneru: Nisam zadovoljna!

13.01.2023 | 18:40

Autor: Mladen Mijatović

Pevačica uživa u ljubavi, a u Novu godinu je ušla radno, uprkos teškoj prehladi

Copyright ATAImages/ A.A.

Godina za nama bila je više nego uspeđna za maldu pevačicu Nadicu Ademov, budući da se zaljubila, ali i izdala debitantski album, što mnogi smatraju da nije isplativo u današnje vreme.

Iako se čini da pevačici u proteklih godinu dana ništa nije falilo, Nadica priznaje da nije zadovoljna kako je 2022. protekla.

- Nisam baš previše zadovoljna. Ušla sam u 2023. jako bolesna, a morala sam da radim. Jedva sam to pregurala - odgovorila je Nadica.

ATAImages/Antonio Ahel
Nadica Ademov

O njenom privatnom i ljubavnom životu se mnogo spekuliše, međutim ona o tome ne govori javno. Trenutno je srećno zaljubljena, ali o udaji još uvek ne razmišlja.

- To je za sada jedan normalan život, zaljubljen život, ali svadba se još ne pominje - zaključila je Nadica Ademov za Kurir.

Povodom spekulacja da joj je dečko milioner, neki kažu i milijarder, pevačica je sa negodovanjem odbila o tome da priča, ističući da joj novac uopšte nije važan.

Promo
Nadica Ademov

Podsetimo, Nadica je krajem novembra prošle godine proslavila svoj 26. rođendan, a pored nje glavna zvezda večeri bio je njen izabranik, kog je javnost prvi put imala prilike da vidi tada. Nadica je tom prilikom priznala da joj je želja da se uda u Istanbulu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam