Nadica Ademov pokazala dečka! Više se ne kriju: U pitanju je milioner! (FOTO)

30.11.2022

07:15

1

Pevačica je izabranika dugo skrivala od znatiželjnih pogleda, ali na gala proslavi njenog rođendana - sve se promenilo

Nadica Ademov pokazala dečka! Više se ne kriju: U pitanju je milioner! (FOTO)
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/ A.A.

Nadica Ademov je prethodne večeri proslavila 26. rođendan, a pored nje - glavna zvezda gala proslave bio je njen dečko, kog je sve do sada vešto skrivala od javnosti.

Prema pisanjima pojedinih domaćih medija, u pitanju je jedan milioner, zbog kog pevačica sada sve češće pominje kako bi se udala i to u Istanbulu. 

- Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi ostvari, videćemo... (smeh). Kad sam gledala turske serije kao mala, htela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad - kazala je nadica za medije, pa dodala kako je ovih dana izuzetno emotivna, jer je postala tetka.

- Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem. Danas sam plakala zbog prinove u mojoj familiji. Postala sam tetka jedne prelepe devojčice pre četiri dana, treći put. Emotivna sam kao i mnogi - naglasila je ona, koja se zatim na proslavi od dečka nije odvajala. 

Slavljenica se, sudeći po objavama na Instagramu, i sama u jednom trenutku latila mikrofona, dok se provodila s brojnim gostima u izvesnom lokalu. 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike