Ivan Milinković o nekadašnjoj ljubavi: Majka joj je rekla da se mane muzičara i, stvarno - udala ju je za drugog!

20.03.2021

11:46 >> 12:55

0

Govoreći o novoj pesmi Siva magla, prisetio se detalja iz prošlosti o kom se do sada malo znalo

Ivan Milinković o nekadašnjoj ljubavi: Majka joj je rekla da se mane muzičara i, stvarno - udala ju je za drugog!
Copyright Ivan Milinković ATAImages/Antonio Ahel

Iako zbog čitave trenutne situacije ne nastupa, pevač Ivan Milinković svakako vredno radi na svom prvom samostalnom projektu. Govoreći o novoj pesmi, „Siva magla”, za koju je uradio i ekranizaciju, otkrio je kako smatra da su najjače ljubavne pesme uvek su bile one koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ljubavi, te se i prisetio jednog takvog trenutka iz sopstvene prošlosti.

– Najjače ljubavne pesme uvek su bile one koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi. Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pesme „Za drugog te majka udala”. Majka moje tadašnje devojke je rekla: „Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od sedam do 15 sati. Tako je i bilo, majka (ju) je udala za drugog!

– Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo. Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje. Kada sam čuo kompletnu numeru, bez pevanja, shvatio sam da imam pesmu koja ima prelepo „lice”, fizionomiju (kao lepota devojke, zaokružena u svakom smislu) – rekao je u zvaničnoj izjavi za medije, pa nastavio: Na prvo slušanje, pesma je postala moja! Time mi nije izostala ni inspiracija, da je donesem na sebi svojstven način. Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike