Poznati roditelji koje javnost ne briše sa crne liste: Ne nosi samo Emili sina „kao džak pirinča"!

13.06.2021

06:15 >> 06:18

0

Manekenka je zaradila oštre kritike pozirajući s naslednikom i noseći ga gotovo poput lutke, međutim, nije jedina selebriti majka koja je uspela da javnosti

Poznati roditelji koje javnost ne briše sa crne liste: Ne nosi samo Emili sina „kao džak pirinča"!
Copyright Britni Spirs, Majkl Džekson, Emili Ratajkovski, Foto: 24sedam/Profimedia

Emili Ratajkovski nedavno je objavila fotografiju s naslednikom Silvesterom Apolom, a zbog toga kako ga je držala – „zaradila” je mesto na „crnoj listi” javnosti, koja se nije suzdržala a da joj ne skrene pažnju da bebu od tri meseca nikako ne bi trebalo da nosi „kao džak pirinča”. Inače, na „zloglasnoj listi poznatih roditelja”, ova lepotica nije sama. Društvo joj prave neke od najvećih zvezda, zbog kojih je brojna publika svojevremeno grizla nokte.

Sa druge starne, Emili je možda u jednom trenutku onemogućila komentarisanje njene fotografije, ali nije i objavljivanje iste na drugim profilima, pa ni poznatih ličnosti.

Pirs Morgan, na primer, poručio joj je da nikako ne bi trebalo dako da nosi bebu i da će joj „rado udeliti još koji savet, ukoliko joj to zatreba”.

Britni Spirs

Pop princeza je sredinom maja 2006. godine fotografisana dok je napuštala jedan hotel u Njujorku. Tada, u jednoj ruci nosila je čašu, dok je u drugoj bio njen sin Šon Preston. Pevačica se u gužvi i pokušavajući da sa dečakom uđe u auto saplela pa ga umalo ispustila naočigled svih. Srećom, telohranitelj je brzo odreagovao, sve je prošlo kako treba. Ipak, ostala je na stubu srama izvesnog dela javnosti kao majka kojoj je „čaša bila daleko bitnija” i koja je „lako mogla da ispusti dete na glavu, a da i ne trepne”.

Britni nije bilo nimalo pravo.

Majkl Džekson

Pokojni kralj popa svojevremeno je šokirao sve pošto je pokazao javnosti s balkona, tada devetomesečnu bebu, Blenkit. Dete je držano prilično nespretno i preko terase, s prekrivkom preko lica i, uopšte, glave. U jednom trenutku, slao je poljupce oduševljenoj masi, a u drugom svi za zanemeli pošto je prebacio naslednika preko ograde.

Mnogi mu to nikad nisu oprostili.

Dženi Molen

Glumica i sama nije znala šta će sa sobom pošto joj je jednom prilikom sin ispao iz ruku. Detetu je tada napukla lobanja, a ona je o svemu progovorila na društvenim mrežama, pa na sav strah – navukla i veliki gnev publike.

– U subotu uveče mi je sin ispao iz ruku, zbog čega mu je napukla lobanja pa je završio na intenzivnoj. Zauvek sam zahvalna bolnici na pomoći i brzom delovanju. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima i ostalom osoblju…”, pisala je ona ispod objave, koja je nestala s njenog Instagrama posle nekog vremena.

– Nisam sigurna kako se ovaj post pretvorio u zahvalnicu kao na Oskarima, ali… Džejsone, hvala Bogu na tebi. Hvala Bogu, hvala Bogu, hvala Bogu! Bila je ovo traumatična nedelja, ali Sid je sada kod kuće i lepo se oporavlja. Jede puno čokoladnih korneta i uskoro planira da umače i trešnje u čokoladu. Moje srce je sa svim roditeljima koji su se ikad pronašli ili će se tek pronaći u ovakvoj situaciji. Niste sami…”, nastavila je ona, kojoj su tek pojedinci bili pružili koju reč podrške.

„Događa se… Moglo je biti i gore, drago mi je da se dobro oporavlja”, „Mi smo stalno ispadali mami iz ruku, ne brini se, odlično ti ide”, „I mame ispuštaju”, pisali su oni, dok daleko veći broj korisnika društvenih mreža nije mogao da joj „progleda kroz prste, iako joj nikako nije bila namera da se ovako nešto uopšte desi”, pa je tako završila na pomenutoj listi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike