Baka Prase objavio još jednu fotografiju Mitrovića uz navode o preljubi, Željko mu odgovorio: Da, ja volim žene, a ti ih prezireš! (FOTO)

10.09.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Njihov sukob dobija nove okvire iz dana u dan

Baka Prase objavio još jednu fotografiju Mitrovića uz navode o preljubi, Željko mu odgovorio: Da, ja volim žene, a ti ih prezireš! (FOTO)
mitrovic prase copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Yotube/Baka prase

I nakon nekoliko dana burnog sukoba i obračuna Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, njihov medijski rat ne prestaje. Posle dokumentarca koji je čelnik televizije Pink objavio, te brojnih klipova jutjubera, kao i obostranih skandaloznih fotografija, Baka Prase objavio je danas još jednu takvu.

Naime, jutjuber je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Željka koji razgovara sa izvesnom ženom, u čini se, noćnom provodu, a uz koju je označio njegovu suprugu Milicu Mitrović i napisao:

Instagram printscreen/bakaprase
Objava Bake Praseta na Instagramu

- Milice, obuzdaj ovog tvog pedofila, moliću lepo.

Međutim, Željkov odgovor je stigao ubrzo. On je istu ovu fotografiju podelio pa ispod nje napisao:

 - Ovo je objavio Baka Prase, pa da mu razjasnim suštinu! Razlika između mene i Baka Praseta je u tome što ja volim žene, a on ih mrzi i prezire! Ne valja ti to Bako! Žene su bolje od nas - napisao je i dodao:

 - Meni je važno da su punoletne, zato tražim ličnu kartu pre nego mi neko sedne za sto - aludirao je on na aferu Bake Praseta sa maloletnicama.

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Objava Željka Mitrovića na Instagramu

Podsećanja radi, ovaj medijski rat koji traje već nekoliko dana dobio je svoj epilog nakon dokumentarca o Bogdanu Iliću koji je emitovan na televiziji Pink, u četvrtak 8. septembra. Naime, u petak, 9. se oglasilo Tužilaštvo koje je jutjubera pozvalo na informativan razgovor, povodom svih tvrdnji iskazanih u filmu, a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike