Razvela se Tijana Bogićević! Pevačica uz grohot otkrila da je okončala brak posle sedam godina

14.06.2022

07:27

0

Nakon godišnjice veze, ovaj par je izgovorio sudbonosno "da"

Razvela se Tijana Bogićević! Pevačica uz grohot otkrila da je okončala brak posle sedam godina
Tijana Bogićević sa suprugom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tijana Bogićević je odlučila da se posle sedam godina braka sa Amerikancem Markom Robertsonom razvede. Po svemu sudeći, brak na daljinu, nije bio dobra opcija, te je rešila da se rastane od partnera

Kako svoj privatan život nikada nije iznosila na tacni, svi su mislili da njih dvoje žive pravu bajku, te je ovo njeno priznanje sve šokiralo. 

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh u emisiji „Realna priča”.  

O razvodu je pričala sa svojevrsnom lakoćom, te se spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča, te da je imala dosta vremena da preboli, sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi.

Inače, Tijana i Mark su se upoznali 2006. godine. Već na prvu su kliknuli, pa su tako počeli i da se dopisuju preko društvenih mreža, njihov kontakt je bio sve intenzivniji. 

Antonio Ahel/ATAImages
Tijana Bogićević

On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu.


Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

 

 

Podsetimo, pevačica je prošle godine priznala da se zbog tamne puti svog muža trpela sajber nasilje. 

-  To je bilo posle Evrovizije, ne toliko zbog plasmana, koliko zbog toga što mi je muž crnac. To su bili užasni komentari, poruke. Ja sam do tada bila poprilično anonimna. Novine su samo pisale o mom mužu koji je crnac. Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne čovek, bili su užasni komentari, svugde, na Jutjubu, portalima, Instagramu i onda sam odlučila da ništa neću da stavljam na drušvene mreže. Nisam se ja povinovala hejterima, pa odustala, nego eto, shvatila sam da mi to ne treba - priča ona, pa otkriva kako je sve to podnosila i kako se izborila sa svime. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike