Tijana Bogićević se pokajala što je priznala da se razvela, pa poručila: Spremna sam za novu ljubav

16.06.2022

08:42

1

Pevačica se našla u žiži interesovanja zbog neočekivane izjave da je okončala brak

Tijana Bogićević se pokajala što je priznala da se razvela, pa poručila: Spremna sam za novu ljubav
vesna_decic_14122021_0007 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tijana Bogićević je priznala u jednoj emisiji da se razvela, čime je iznenadila javnost. Niko nije znao da je stavila tačku na svoj sedam godina dug brak sa Markom Robertsonom, a ona sada priznaje da se pokajala što je o tome pričala javno.

Kako je istakla na promociji svog novog albuma, prošla je kroz teško životno razdoblje, ali je spremna za novu ljubav.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Znam da ste svi čekali da me ovo pitate. Istina je da sam se razvela. Malo se i kajem možda što sam to rekla javno. Možda je trebalo da se posevetujem sa mojim PR menadžerom pre nego što sam tako spontano rekla da sam se razvela. Svakako, život ide dalje. Spremna sam za novu ljubav - poručila je Tijana okupljenim medijima. 

Tijana i Mark su se upoznali 2006. godine. Već na prvu su kliknuli, pa su tako počeli i da se dopisuju preko društvenih mreža, njihov kontakt je bio sve intenzivniji. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze. U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja. Ipak, Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu.

Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi. Prošle godine je, čak, priznala i da je trpela sajber nasilje zbog toga što je njen muž Afroamerikanac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike