Nisam znala da sam u drugom stanju! Slavica Ćukteraš o problemima u trudnoći: Sve mi je smetalo, maska mi je smrdela

10.01.2023

18:40

0

Pevačica je saznala da je u blagoslovenom stanju tokom učešća u muzičkom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”

Nisam znala da sam u drugom stanju! Slavica Ćukteraš o problemima u trudnoći: Sve mi je smetalo, maska mi je smrdela
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Slavica Ćukteraš 2015. godine se oprobala u muzičkom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”, a tokom emitovanja ovog televizijskog formata ona je saznala da je trudna i zbog toga je ubrzo morala da napusti ovaj serijal. 

Ćukterašova se sada prisetila kako su izgledali trenuci kada nije ni bila svesna da je u drugom stanju, ali je imala sve simptome koje imaju trudnice. 

- Dok sam ovo pevala, koncentracija je morala biti jako visoka, da ne bih želudac izbacila na scenu - napisala je pevačica, pa dodala:

- Sa Ivanom Peters sam delila bekstejdž. Satima smo tu sedele, dok sam ja kukala, kako mi sve smeta i maska smrdi, i da mi je muka, i da mi je želudac u nosu, i da ne znam što sam uopšte ovde, jer mi ništa ne odgovara, ne znajući da sam trudna. Jedino je Ivana to znala i bez teksta, zbog mog ponašanja - prisetila se Slavica. 

Podsetimo, Slavica Ćukteraš je u braku sa Vladom Avramovim dobila ćerku Viktoriju 2016. godine, a već krajem 2019. njih dvoje su se razveli, ali su odlučili da neguju dobar odnos zbog naslednice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike