Nataša Bekvalac burno reagovala na situaciju na nastupu: Kontakt sa publikom joj je posebno važan! (VIDEO)

11.01.2023

23:31

0

Pevačici se nije dopao položaj obezbeđenja dok je pevala, te je hitno odreagovala

Nataša Bekvalac burno reagovala na situaciju na nastupu: Kontakt sa publikom joj je posebno važan! (VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac u Novu godinu ušla je radno, a nedavno je priznala i da je jedna od onih koji sa Novom godinom donose i nove životne odluke, te je javno obećala da će u 2023. voditi zdraviji život, ali i ostaviti elektronske cigarete.

Poznato je da u svoju karijeru ulaže mnogo, od vanvremenskih pesama i spotova, pa do garderobe koja je posebno pripremljena za svaki njen nastup.

Ne krije da joj je na nastupima jako bitna povezanost sa publiko, kako bi na pravi način mogla da oseti energiju i opipa puls prisutnih.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

Da srce ostavlja na bini, dokazala je mnogo puta, a naročito na prvom solističkom koncertu "S.O.S. za ljubav" u beogradskoj Areni pred dviše od 20 hiljada ljudi, koji je održala 14. februara 2020. godine.

Na društvenoj platformi TikTok se sada pojavio snimak sa Natašinog nastupa iz jednog tržnog centra u Tuzli, na kom je nastao mali incident. Naime, novosadska barbika je izašla na binu, a obezbeđenje koje ogradilo čitavu binu i okrenulo joj leđa joj ne posebno zasmetalo, te je odmah odreagovala.

 

 

- Nemojte da mi okrećete leđa. Damama se ne okreću leđa. Ne mogu da vidim dete, razumete? - poručila im je Nataša ljubazno, a potom pokazala rukom da se pomere od bine kako bi ostvarila kontakt sa publikom koja je došla na nastup.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike