Pojavila se obučena kao monahinja! Kejti Prajs odlučila da zarađuje preko aplikacije sa eksplicitnim sadržajem (FOTO)

27.01.2022

20:47

0

Autor: Marija Mitić

Njene objave na toj platformi, biće, kako kaže - "ukusne i čedne"

Pojavila se obučena kao monahinja! Kejti Prajs odlučila da zarađuje preko aplikacije sa eksplicitnim sadržajem (FOTO)
profimedia-0656620799 - Copyright Profimedia

Britanska manekenka i TV lice, Kejti Prajs, sve je iznenadila pojavivši se na aplikaciji "Only fans". Kako je opšte poznato da ova platforma mahom sadrži eksplicitni sadržaj, svi su se začudili što vide Kejti tamo, koja je ove novine najavila obučena, ni manje ni više nego u monaškoj odori!

U svom prvom obraćanju povodom otvaranja profila na Only Fans - u , starleta poznata po skandalima i saobraćajnim nezgodama koje je imala pod uticajem alkohola, rekla je da joj na ovoj platformi najviše prija kontrola nad sadržajem koji će objavljivati.

Profimedia
Kejti Prajs

 - Kod platformi poput ove najvažnija je kontrola. Predugo su ljudi pokušavali da me kontrolišu. Videli su me kao metu za zaradu novca - kazala je na konferenciji za medije britanska starleta i dodala da neće objavljivati "dr*ljasti" sadržaj. 

Njene objave, s obzirom na sadržaj na drugim kanalima na toj platformi, biće, kako kaže - "ukusne i čedne".

Britanski su se mediji stoga zapitali ima li smisla plaćati sadržaj starleti na toj platformi, za šta je inače mesečna pretplata oko 14 evra, ako na društvenim mrežama poput Instagrama mogu pronaći gotovo jednak sadržaj.

Inače, na "haljini" u kojoj se Kejti pojavila na konferenciji simbolično je pisalo "Moje telo - moja pravila", a manekenka, koja kaže da je "rođena za ovo", uveravala je prisutne da će se pretplata na njen kanal obožavateljima sigurno isplatiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike