Ovako Anđelka Prpić provodi dane u petom mesecu trudnoće? Isplivale fotografije! (FOTO/VIDEO)

29.12.2022

07:10

3

Glumica se i ne znajući našla pred objektivima u opuštenom izdanju

Ovako Anđelka Prpić provodi dane u petom mesecu trudnoće? Isplivale fotografije! (FOTO/VIDEO)
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prašina koja se podigla oko Anđelke Prpić i njene navodne druge trudnoće nikako da se slegne. Prema pisanjima pojedinih medija, glumica je već u petom mesecu, te joj postaje sve teže da „skriva novitete na privatnom planu". 

Ekipa „Paparaco lova" usnimila ju je tokom jednog vedrog dana dok je šetala psa, u opuštenom izdanju. Navodno, suptilno izmenjenu figuru skrivala je širokom odećom, a svoj pogled naočarima za sunce. 

Anđelka Prpić, Printscreen „Paparaco lov"
 

Podsetimo, njen bivši suprug Dario Prpić pokazao je u jeku drame tokom razgovora s jednim domaćim medijima da mu po pitanju svega - nije nimalo lako. Iako već izvesno vreme uživa u drugoj romansi, vest da su njegova nekadašnja žena i veoma dobar drug u vezi i da, prema daljim napisima, čekaju dete, teško mu je pala. 

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - kazao je on „Informeru", pa naglasio da izjavom koja je ovoj prethodila nije želeo da „dodaje ulje na vatru".

- Želim da se stavi tačka na ovu temu. Nije mi bila namera da šalom: „Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje - rekao je, između ostalog Prpić, o čemu više možete čitati OVDE

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike