Anđelka Prpić progovorila o novom partneru i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim svekrom: Lep je i govori sve jezike!

25.12.2022

12:15

0

Glumica pre samo mesec dana nagovestila da je zaljubljena

Anđelka Prpić progovorila o novom partneru i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim svekrom: Lep je i govori sve jezike!
Anđelka Prpić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Glumica Anđelka Prpić poslednjih dana izaziva neverovatnu pažnju javnosti zbog navodne trudnoće sa novim dečkom, koji joj je kumovao na venčanju sa bivšim suprugom Dariom Prpićem, u oktobru 2011. godine.

Anđelkin ljubavni život neprestano intigira javnost, a glumica je pre samo mesec dana gostovala u emisiji ''Balkanskom ulicom'' na Blic televiziji, gde je u razgovoru sa Vesnom Dedić otvoreno govorila o privatnom životu, pa se dotakla novog izabranika i dala nagoveštaj da je zaljubljena.

U segmentu emisije nakon ljubavne pesme, voditeljka je glumicu upitala na koga je mislila dok je išla numera, a Anđelkin misteriozni odgovor će vas zaintrigirati.

Tanjug/Jadranka Ilić
Anđelka Prpić

- Uvek ima neki na koga bih mislila. Kako ćemo bez inspiracije kroz život Vesna - rekla je Anđelka, a na insistiranje voditeljke da otkrije barem njegove fizičke karakteristike, glumica je rekla:

- Lep je. Znaš kako kaže moja prababa, lep, lep, a spojene obrve. Eto takav. Ima i dva oka i dve ruke. Govori sve jezike - rekla je Anđelka Prpić kroz osmeh.

Nakon priče o novom partneru, Anđelka se dotakla i svog odnosa sa medijima, pa otkrila zašto o ljubavnom životu ne govori javno. Osvrnula se i na sina Jakšu, kao i na bivšeg supruga Darija, od kog se razvela 2020. godine, pa istakla da je u odličnim odnosima sa bivšim svekrom.

24sedam/Goran Sivački
Anđelka Prpić

- Pitala sam se da li imam pravo da se povučem iz medija kada su manje lepe teme u pitanju. Ali, naravno da imam pravo. To je neka stvar koja se ne tiče samo mene, ona se tiče najpre mog deteta, onda mog bivšeg muža, njegovog tate. Onda se tiče njegove čitave porodice, mog svekra, kog obožavam i dan danas i njegove sestre, Jakšine tetke. Zatim mojih roditelja i svih nas okolo i nisam dužna i nisam u obavezi ni sa kim da delim ni pedalj od onoga u čemu se osećam dobro i komotno. Za posao sam uvek tu i biću tu. Ovo je nešto o čemu nema potrebe da komuniciramo. Odlučila sam da se ponašam kao da to ne postoji  i uspela sam u tome - zaključila je Anđelka Prpić u emisiji ''Balkanskom Ulicom''.

Podsetimo, Anđelka je u oktobru u jednom prestoničkom restoranu slavila rođendan, a pored prijatelja na ručku se pojavio i njen bivši kum, odnosno novi partner sa kojim navodno očekuje prinovu, izvesni M. Ž.

Instagram printscreen/vanesajv
Anđelka Prpić slavi rođendan
(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike