Otac Radoša Bajića proslavio 92. rođendan: Glumac emotivnom čestitkom raznežio javnost! (FOTO)

09.01.2023

20:59

0

Veselje u domu porodice Bajić

Otac Radoša Bajića proslavio 92. rođendan: Glumac emotivnom čestitkom raznežio javnost! (FOTO)
Radoš Bajić - Copyright Promo/Contrast studios

U domu glumca Radoša Bajića ukućani su, osim božićnih praznika, imali još jedan razlog za slavlje.

Naime, otac čuvenog glumca, Miloš Bajić, proslavio je 92. rođendan, skromno i u krugu porodice. Radoš se tim povodom oglasio na svom Instagram nalogu i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Bajić je sa ocem pozirao nasmejan ispred bogate trpeze i torte sa žutim ružama na kojoj su bile svećice, što se dopalo njegovim pratiocima.

- Naš narod kaže, ko prvi put udahne život u vreme Hristovog rođenja - srećan je čovek. Moj otac, Miloš Bajić iz sela Medveđe kod Trstenika, rodio se baš tada pre 92 godine. Proslavili smo lepo i skromno. Na mnogaja ljeta, pradeda, deda, svekre, ujače, oče - roditelju moj - napisao je Radoš uz fotografiju i mnoge raznežio.

Glumčevog oca javnost je, podsetimo, upoznala u seriji "Selo gori, a baba se češlja" gde je, rame uz rame sa sinom, glumio kuma glavnog lika Radašina, kojeg tumači Radoš, a tada su mnogi komentarisali da je talenat za glumu Bajić imao od koga da nasledi.

24sedam/Katarina Mihajlović
Radoš Bajić

Podsetimo, Radoš Bajić je ceo svoj život posvetio seriji i filmu, a nedavno se odlučio da napiše i svoju autobiografiju, koju je izdao pod nazivom "Moj život - moja priča". Njegovu sažetiju životnu priču, čitaoci 24sedam su nedavno mogli pročitati i u velikom novogodišnjem intervjuu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike