„Neka piše o meni ko hoće, samo mi dajte 100.000 evra"? Lepa Lukić ništa ne prepušta slučaju!

30.10.2022

18:52

0

Pevačica se nedavno vratila iz Kanade, pa napomenula da joj put uopšte nije teško pao

„Neka piše o meni ko hoće, samo mi dajte 100.000 evra"? Lepa Lukić ništa ne prepušta slučaju!
Lepa Lukić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić je naglasila da se „trendu pisanja knjiga, biografija, memoara"... Neće povinovati, jer je to nimalo ne intesesuje. Međutim, bilo je ponuda da to neko učini za nju, pa je otkrila za koji bi novac tako nešto dozvolila.

- Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako, imam mnogo što šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni - kazala je Lepa u „Premijeri - Vikend specijalu", gde se dotakla i turneje koju je imala u Kanadi i toga da joj put uopšte nije teško pao.

- Bilo je prelepo, pet vikenda sam pevala, fantazija. Ne pada mi ništa teško, jer je moj organizam već navikao na tumbanje. Letela sam nekada i po 12 sati, tako da to nije ništa novo. Kanada i Srbija, razlika je oko šest sati, mnogi ljudi ne mogu posle sedam dana sebi da dođu, meni je super palo - tvrdi pevačica, koja je svojevremeno i prema sopstvenom priznanju najviše novca „davala" na garderobu.

- Istina je. Kada sam počinjala da pevam, bila sam željna svega, jer sam potekla iz sirotinjske porodice. U to vreme nisam imala ni za čarape, a kamoli za haljinu. Kada sam postala zvezda, u Beču, Minhenu, gde god da sam išla, kupovala sam i trošila sve na garderobu.

Lukićeva se u pomenutoj emisiji zatim dotakla i „čaja za dvoje" (kako glasi jedna njena pesma), tačnije toga da li se ikada na neki takav opekla.

- U ljubavi ne. Dok je lepo, lepo je, kad nije, hajde zdravo. Nikada nisam volela oženjenog čoveka, nikome nisam decu rodila, nije bilo potrebe ništa da trpim - istakla je u poznatom stilu, pa zaključila priznanjem čiji ju je odlazak s estrade najviše pogodio.

- Mnogi su me pogodili, Marinko, Tozovac, Merima, Drljača. Svi su oni bili dobri sa mnom. Zaista, nema pevača na estradi sa kim ja ne razgovaram.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike